Jau bakalauro studijų metu supratote mokslo teikiamą naudą ir pagalvojote apie karjeros galimybes. Tačiau taip pat žinote, kad informacija ir įgyMicrosoftTeams-image_1.pngos žinios nuolat keičiasi, todėl suvokiate, jog pirmosios pakopos studijų baigimas yra ne tik vieno kelio pabaiga, bet ir kito pradžia. Tikime, kad sau vis užduodate klausimą „O ką daryti toliau?“. Keliate klausimų apie įsitvirtinimą darbo rinkoje ir galimybę tobulėti patiems. O mes siūlome siekti ir vėl siekti mokslo aukštumų kartu su Kauno fakultetu. Nemanykite, kad jau gana, geriau susitikime ir padiskutuokime, kad vėliau atsakytumėte sau į klausimą: „O gal reikėjo studijuoti toliau?“. Bakalaurante, ar nemanai, kad galėtum tapti ir magistrantu?

Mieli studentai, kviečiame jus gegužės 14–20 d. susitikti virtualioje erdvėje ir išgirsti informaciją apie magistrantūros studijas Kauno fakultete. Be to, galite ne tik susipažinti su magistro studijų programomis, esate kviečiami pasiklausyti paskaitų*. Dalyvauti renginyje labai paprasta, tereikia prisijungti prie dominančios paskaitos per pateiktą nuorodą.
Kviečiame pasinaudoti galimybe ir susipažinti su šiomis magistro studijų programomis:

Gegužės 14 d.

  • Meno vadyba 17:00–17:30 val. Studijų programą Meno vadyba pristatys SPK pirmininkė doc. dr. Audronė Rimkutė.

    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/3y97eqA

Gegužės 15 d.  

  • 9.00–10.30 val. Besidomintys studijų programa Meno vadyba yra kviečiami dalyvauti paskaitoje.
    Paskaitą „Strateginė meno rinkodara ir rinkos tyrimai“ ves jaun. asist, dokt. Dovilė Balevičienė.
    Nuoroda į paskaitą: https://bit.ly/3bmxtAp

Gegužės 19 d.

  • Finansų technologijos (FinTech) (anglų ir lietuvių k.) 16:30–17:00 val. Studijų programą FinTech pristatys doc. dr. Saulius Masteika.
    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/3hzcr5x
  • Lietuvių literatūra ir kūrybinis rašymas 16:30–17:00 val. Studijų programą Lietuvių literatūra ir kūrybinis rašymas pristatys SPK pirmininkė doc. dr. Skirmantė Šarkauskienė.
    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/3eHqMuE
  • 17:15–18:45 val. Besidomintys studijų programa Lietuvių literatūra ir kūrybinis rašymas yra kviečiami dalyvauti paskaitoje. „Lietuvių literatūros kontekstai: komparatyvistika“, kurią ves doc. dr. E. Keturakienė.
    Nuoroda į paskaitą:https://bit.ly/3hmlTJd
  • Marketingas ir pardavimų vadyba  17:00–17:30 val. Studijų programą Marketingas ir pardavimų vadyba pristatys Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto direktorius ir SPK pirmininkas dr. Giedrius Romeika.
    Nuoroda į studijų programos pristatymą https://bit.ly/3uNpUdy
  • Tvariųjų finansų ekonomika  15:00–15:30 val. Studijų programą Tvariųjų finansų ekonomika pristatys SPK pirmininkė prof. dr. Kristina Rudžionienė. 
    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/3hmRMRL

Gegužės 20 d. 

  • Audiovizualinis vertimas 16:30–17:00 val. Studijų programą Audiovizualinis vertimas pristatys SPK pirmininkė prof. dr. Jadvyga Krūminienė ir programos dėstytoja dr. Jurgita Astrauskienė. Programos magistrantės pristatys mokslinius tyrimus, kuriuos atlieka studijų metu.
    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/3biC9qM
  • Tarptautinio verslo vadyba (anglų k.) 16:00–16:30 val. Studijų programą Tarptautinio verslo vadyba (anglų k.) pristatys SPK pirmininkė prof. dr. Dalia Štreimikienė. 
    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/3w7y9S5
  • Viešojo diskurso lingvistika 16:30–17:00 val. Studijų programą Viešojo diskurso lingvistika pristatys SPK pirmininkė doc. dr. Rita Baranauskienė. 
    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/3w0p7WS
  • Meno vadyba 17:00–17:30 val. Studijų programą Meno vadyba pristatys SPK pirmininkė doc. dr. Audronė Rimkutė.
    Nuoroda į studijų programos pristatymą: https://bit.ly/2RemGkL

Iki susitikimo!
Jei kiltų nesklandų dėl prisijungimo, susisiekite tel. +370 671 23210.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku