studiju-programos-magistro-bendras4-03.pngNuo gegužės 20 d.  10 val. Vilniaus universitete (VU) prasideda priėmimas į magistrantūros studijas. Pirmasis priėmimo etapas vyks iki birželio 30 d. 10 val. Prašymai teikiami Internetinėje stojančiųjų aptarnavimo sistemoje  VU ISAS. Į magistrantūros studijas gali pretenduoti asmenys, kurie baigė pirmosios pakopos studijas ir atitinka priėmimo į magistrantūros studijų programas reikalavimus.

Dėmesio! Prieš teikiant prašymą priėmimui į magistrantūros ar profesinių pedagoginių studijų programas Internetinėje stojančiųjų aptarnavimo sistemoje VU ISAS, svarbu įsitikinti, kad tenkinate reikalavimus norimai studijų programai.

Priėmimo į magistrantūros studijas tvarka:

  • Prašymą sistemoje būtina pateikti likus ne mažiau nei 4 val. iki stojamojo egzamino ar motyvacijos vertinimo. 
  • Prašyme, prioriteto tvarka, galima išvardyti iki aštuonių pageidaujamų studijuoti magistrantūros studijų programų. Taip pat būtina pažymėti studijų finansavimo pobūdį.
  • Jei kandidatas atitinka reikalavimus pagal pirmąjį pageidavimą, kiti pageidavimai nėra peržiūrimi.
  • Kandidatams siunčiamas tik vienas pakvietimas studijuoti pagal pirmąją prioriteto tvarka įvardytą pageidaujamą studijuoti poziciją. Jei pirmojo pageidavimo priėmimo reikalavimai arba konkursinis balas netenkina nustatytų reikalavimų, vertinamas antrasis pageidavimas ir taip toliau. 

Magistrantūros studijos VU suteikia galimybę derinti darbą ir studijas; sudaro galimybę išvažiuoti studijuoti į geriausiųjų šimtuką patenkančius pasaulio universitetus pagal dvišales ar Erasmus+ programas. Taip pat magistro laipsnis suteikia daugiau galimybių užimti vadovaujamas pareigas ir gauti didesnį atlyginimą.

2021 m.  VU Kauno fakultete vykdomas priėmimas į šias magistrantūros programas:

Visą informaciją apie VU KnF  magistrantūros studijų programas rasite čia:
https://www.knf.vu.lt/stojantiesiems/magistranturos-studijos
https://www.vu.lt/studijos/stojantiesiems/magistranturos-studijos

Visą informaciją apie magistrantūros studijas rasite VU tinklalapyje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku