Džiugios naujienos Vilniaus universiteto Kauno fakulteto (VU KnF) bendruomenės nariams. Fakulteto biblioteka pasipildė 260 knygomis, skirtomis mokslui ir laisvalaikiui!

Už galimybę dalytis knygomis kartu su bendruomene, esame dėkingi KnF mokslininkėms: prof. dr. Danguolei Satkauskaitei, doc. dr. Jurgitai Kerevičienei, doc. dr. Ilonai Mickienei, doc. dr. Laurai Niedzviegienei, doc. dr. Ingai Stepukonienei, asist. dr. Jurgitai Astrauskienei ir asist. dr. Eglei Gabrėnaitei, dalyvaujančioms projekte „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per bibliotekų tinklą“.

„MobiLait“ projekto rėmuose pasitelkus garsinį vaizdavimą ir pritaikius DAISY formatą žmonėms su regos negalia buvo pritaikyta 100 knygų, likusios knygos pritaikytos kitais formatais.

Kauno fakulteto bibliotekoje yra DAISY formato programos ir brailio rašto spausdintuvas, todėl yra galimybė atsispausdinti reikiamą informaciją brailio raštu.

Daugiau apie projektą „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“: https://bit.ly/3urW2Cn

Nuotraukose matysite tik dalį bibliotekoje esančių knygų, tad kviečiame būti smalsiems ir pasidomėti kitomis. Tikime, kad tikrai rasite naudingų ir įdomių knygų.

Mobilait2.pngMobilait1_copy.pngMobilait3_copy.png

 

Mobilait6.pngMobilait5.pngMobilait4_copy.png

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku