116098072_3364528776947310_1932930896126950386_n.pngMieli  Kauno fakulteto studentai,

Pirmiausia sveikiname visus pirmakursius, tapusius Vilniaus universiteto Kauno fakulteto bendruomenės nariais! Linkime, kad pasirinktos studijos kiekvienam iš jūsų būtų ne tik profesinio, bet asmeninio augimo ir tobulėjimo kelias.

Visus aukštesniųjų kursų studentus taip pat sveikiname ir kviečiame 2021–2022 mokslo metais pratęsti akademines diskusijas ir žinių, patirčių mainus, kad užvėrę KnF duris būtumėte puikūs savo sričių specialistai.

 

AKTUALI INFORMACIJA DĖL 2021–2022 MOKSLO METŲ STUDIJŲ ORGANIZAVIMO

VU KnF, atsižvelgdamas tiek į LR Vyriausybės nutarimus, tiek į VU sprendimus, 2021–2022 m. m. prioritetą teikia kontaktinėms studijoms. 

Kontaktiniuose užsiėmimuose dalyvaujantys asmenys su savimi turės turėti Galimybių pasą (GP) ar ES skaitmeninį COVID pažymėjimą ir asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. GP ar ES skaitmeninio pažymėjimo informaciją studentai turės deklaruoti ir id.vu.lt, kur šiam veiksmui atlikti sukurta speciali priemonė (tikslesnė informacija dėl deklaravimo bus paskelbta ir atsiųsta į studento paštą iki studijų pradžios).

Atkreipiame dėmesį, kad GP ar ES skaitmeninio pažymėjimo turėjimas bus tikrinamas ir per užsiėmimus. Neturintiems GP ar ES skaitmeninio COVID pažymėjimo studentams nebus leidžiama dalyvauti kontaktiniuose užsiėmimuose.

Visus dar nepasiskiepijusius prašome suskubti pasiskiepyti (Vilniaus universiteto Rektoriaus kreipimasis į bendruomenę dėl skiepų https://bit.ly/3x8wage), nes tai ne tik patogiausias būdas įgyti GP, bet, svarbiausia, tai yra patikimiausias būdas saugoti vieniems kitus. Būkime atsakingi ir solidarūs!

STUDIJŲ PRADŽIA

Apie studijų integracijos renginius sekite informaciją https://studentauk.vu.lt/
Pirmo kurso bakalauro studijų studentams užsiėmimai (paskaitos, seminarai, pratybos) prasideda nuo rugsėjo 6 d.
Antro, trečio ir ketvirto kurso bakalauro studijų studentams ir visiems magistro studijų studentams užsiėmimai prasideda nuo rugsėjo 2 d.
Tvarkaraščius žr. https://tvarkarasciai.vu.lt/knf/ (Pastaba: tvarkaraščiuose dar galimi pakeitimai ir korekcijos).

KNF STUDIJOS PLANUOJAMOS VYKDYTI TAIP:

LIETUVIŲ KALBA VYKDOMAS BAKALAURO PAKOPOS STUDIJAS (paskaitas, seminarus, pratybas, kt.) planuojame vykdyti kontaktiniu būdu.

  1. Neturintys GP ar ES skaitmeninio COVID pažymėjimo turės galimybę nuotoliniu būdu girdėti užsiėmimo garso transliaciją realiu laiku (t. y. nurodytu tvarkaraštyje), prieš užsiėmimą informuoja dalyko dėstytoją. Užsiėmimų įrašai nebus daromi.
  2. Tarpiniai ir galutiniai atsiskaitymai bakalauro pakopos studentams organizuojami kontaktiniu būdu auditorijose.
  3. Bendrauniversitečiai dalykai (BUS) vykdomi  tik nuotoliniu būdu.
  4. Srautiniai (t. y. kelių kursų ir / ar grupių) užsiėmimai vykdomi kontaktiniu arba nuotoliniu būdu (tvarkaraščių informaciją žr. https://tvarkarasciai.vu.lt/knf/).
  5. Hibridinių ir / ar nuotolinių studijų elementai bakalauro studijų programose 3–4 kurso studentams gali būti įtraukti Studijų programų komitetų sprendimu, suderinus su Akademinių reikalų prodekane, nuo rugsėjo 13 d. Apie priimtus sprendimus studentus informuos Studijų programų komitetai arba dalyko dėstytojai, informacija taip pat bus skelbiama ir tvarkaraščių sistemoje.
  6. Hibridinių ir / ar nuotolinių studijų elementai bakalauro studijų programose 1–2 kurso studentams gali būti įtraukti Studijų programų komitetų sprendimu, suderinus su Akademinių reikalų prodekane, nuo spalio 4 d. Apie priimtus sprendimus studentus informuos Studijų programų komitetai arba dalyko dėstytojai, informacija taip pat bus skelbiama ir tvarkaraščių sistemoje.

ANGLŲ KALBĄ VYKDOMAS BAKALAURO PAKOPOS STUDIJAS (paskaitas, seminarus, pratybas, kt.) planuojame vykdyti kontaktiniu būdu.

  1. „Informacijos sistemų ir kibernetinės saugos“ studijų programos, vykdomos anglų kalba, studentai, kurie negalės atvykti į Lietuvą dėl migracijos problemų, galės į užsiėmimus (paskaitas, seminarus, pratybas) jungtis nuotoliniu būdu realiu laiku (t. y. nurodytu tvarkaraštyje žr. https://tvarkarasciai.vu.lt/knf/list/). Užsiėmimų įrašai nebus daromi.
  2. „Informacijos sistemų ir kibernetinės saugos“ studijų programos, vykdomos anglų kalba, studentams, kurie negalės atvykti į Lietuvą dėl migracijos problemų, tarpiniai ir galutiniai atsiskaitymai vykdomi nuotoliniu būdu.

MAGISTRO PAKOPOS STUDIJOS (paskaitos, seminarai, pratybos) planuojamos vykdyti kontaktiniu ir / ar hibridiniu, ir / ar nuotoliniu būdu pagal Studijų programų komitetų sprendimus.

  1. Hibridinių ir / ar nuotolinių studijų elementai magistro studijų programų studentams gali būti įtraukti Studijų programų komitetų sprendimu, įvykus pirmiesiems, tvarkaraštyje numatytiems (žr. https://tvarkarasciai.vu.lt/knf/), dalykų užsiėmimams. Apie šiuos sprendimus studentus informuos Studijų programų komitetai arba dalykų dėstytojai.
  2. Tarpiniai ir galutiniai atsiskaitymai magistro pakopos studentams organizuojami kontaktiniu būdu auditorijose.
    „Tarptautinio verslo vadybos“ magistro studijų programos, vykdomos anglų kalba, studentai, kurie negalės atvykti į Lietuvą dėl migracijos problemų, galės į užsiėmimus (paskaitas, seminarus, pratybas) jungtis nuotoliniu būdu realiu laiku (t. y. nurodytu tvarkaraštyje žr. https://tvarkarasciai.vu.lt/knf/list/). Užsiėmimų įrašai nebus daromi.
  3. „Tarptautinio verslo vadybos“ magistro studijų programos, vykdomos anglų kalba, studentams, kurie negalės atvykti į Lietuvą dėl migracijos problemų, tarpiniai ir galutiniai atsiskaitymai vykdomi nuotoliniu būdu.

SVARBU! Jei COVID situacija keisis ir LR Vyriausybės ar Universiteto lygmeniu bus priimti kokie nors kitokie sprendimai, KnF studijų organizavimas taip pat keisis.

Jei norite paklausti, prašau rašyti  


Iki pasimatymo VU KnF auditorijose!
KnF administracija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku