20210914 50Rugsėjo 14 dieną Vilniaus universiteto Kauno fakulteto (VU KnF) magistro studijų programos Finansų technologijos (FinTech) programos vadovas doc. dr. Saulius Masteika dalyvavo MO muziejuje Vilniuje vykusiame renginyje „Vilnius Bitcoin Meetup by SpectroCoin“, kuriame skaitė pranešimą „Chaosas, fraktalai ir spekuliacinės galimybės kriptovaliutų rinkoje“ (angl. Chaos, fractals and speculation opportunities in cryptocurrency markets).

Jau ketvirtąjį kartą vykusiame renginyje, skirtame visiems bitkoinais ir blokų grandinėmis besidomintiems specialistams ir entuziastams, pranešimus skaitė ne tik VU KnF doc. dr. Saulius Masteika, bet ir įmonės „Bankera“ atstovas Darius Kulikauskas, „SpectroCoin“ atstovai Evaldas Krampas ir Gabija Anskaitytė bei „Monetha“ įkūrėjas, investuotojas Justas Pukelis.

 

 

Saulius MasteikaPranešėjai kvietė diskutuoti apie patikimesnių finansinių tarpininkavimo įmonių pasirinkimą kriptovaliutų rinkose, taip pat apie NFT kripto žetonų panaudojimo galimybes, atliekamų transakcijų saugumo sprendimus, investavimo strategijų bei apribotos rizikos fondų veiklas kriptografinių valiutų rinkose.

Beveik keturias valandas trukęs renginys buvo gausus dalyvių, užsiregistravo daugiau kaip 300 asmenų. Vadinasi, pasak S. Masteikos, šia sritimi besidominčių skaičius auga, reikalingos diskusijos apie kriptovaliutų perspektyvas, galimybes, grėsmes, žinių gilinimas besidominčiųjų tarpe.

Ievos Budzeikaitės nuotraukos

20210914 61

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku