nordpass3Lapkričio 9 d. Vilniaus universitetas (VU) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su UAB „Nord Security“, kurios pagrindu kviečiame VU bendruomenės narius pasinaudoti slaptažodžių tvarkykle „NordPass“ Premium.

VU bendruomenės nariai gali naudotis šia slaptažodžių tvarkykle savo kompiuteriuose, išmaniuosiuose telefonuose ir naršyklėse. Slaptažodžiai yra užkoduojami vartotojo įrenginyje, todėl tik pats vartotojas gali juos matyti.

Kaip gauti licenciją?

„NordPass“ Premium licenciją gausite prisijungę prie šios sistemos: https://www.vu.lt/it/apie-mus/nordpass-licencijos

Jei kiltų klausimų, susijusių su licencijomis, prašome kreiptis nurodytu el. paštu:

UAB „Nord Security“ ir VU bendradarbiavimo tikslas – skatinti kibernetinio raštingumo didinimą: paaiškinti apie kibernetinio saugumo būtinybę, atkleisti, kuo ši sritis yra įdomi ir padėti suprasti, kad kibernetinio saugumo subtilybes gali išmanyti ne tik programavimo žinių įgiję asmenys. Taip pat VU bendruomenės nariams suteikiama galimybė naudotis „NordPass Premium“ (https://nordpass.com/plans/) slaptažodžių tvarkyklės licencija.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku