pagrindinis pavGruodžio 17 d. fakultete vyko bakalauro studijų programos Lietuvių filologija ir reklama III kurso studenčių per Reklamos semiotikos paskaitas sukurtų reklamų pristatymas. Sukurtas reklamas vertino komisija, sudaryta iš abiejų institutų ekspertų: asist. dr. Renata Danielienė, asist. dr. Indrė Ščiukauskė, j. asist. Antanas Ūsas, doc. dr. Skirmantė Šarkauskienė, doc. dr. Saulutė Juzelėnienė, doc. dr. Rita Baranauskienė. Vertinimo tikslas – atrinkti geriausias reklamas, kurios galėtų būti demonstruojamos viešai. Dauguma reklamų buvo Vilniaus universiteto Kauno fakulteto ir studijų programų viešosios komunikacijos idėjos. 

Geriausiai įvertintos reklamos:

Pirmoji vieta – Aušrai Korkuzaitei ir Ievai Štuikytei, sukūrusioms visų fakulteto studijų programų sklaidai tinkamą ir iškart galimą realizuoti reklamą „Kas būtų, jei“.

Antroji vieta – Viltei Nausėdaitei, Eglei Navickaitei ir Aurai Naimavičiūtei, pasiūliusioms inovatyvią idėją, kaip griauti mitus apie studijų programas. Šūkiu permanyk pramanus yra paneigiami su Lietuvių filologijos ir reklamos programa siejami tik mokytojo ir knygų skaitytojo mitai.

IMG 9940eTrečioji vieta – dviem grupėms. Ieva Butkevičiūtė, Emilija Zelenkauskaitė, Ieva Pankevičiūtė ir Aida Aušraitė sukūrė vaizdų naratyvą, pasakojantį apie nuo fakulteto sklindančią šviesą, kviečiančią „išplaukti į žvaigždes“, o Daiva Ančeriavičiūtė, Ieva Denisenkaitė ir Simona Kaminskaitė pasiūlė Lietuvių filologijos ir reklamos programai viešinti skirtą tripletą, kuriame programą reprezentuojantys dėmenys – kalba, literatūra ir reklama – susieti vis su kita vizualizacija ir šūkiu. Kitos studentės – Ligita Čeponytė ir Karolina Vyšniauskaitė – Lietuvių filologijos ir reklamos programą taikliai susiejo su plunksnos simboliu, o Gabrielė Marcinkevičiūtė ir Evelina Naujalytė – su akies simboliu, nukreiptu į ateities perspektyvą.

Visoms studentėms skirti ir simboliniai fakulteto prizai. Po reklamų pristatymo ir vertinimo komisijos nariai sutarė, kad toks reklamų konkursas galėtų būti organizuojamas kasmet. 

Sveikiname studentes ir dėkojame už iniciatyvas!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku