virtuali diplomu iteikimo svente2022 sausis2Mieli absolventai,

2022 m. sausio 21 d. nuotoliniu būdu vyks VU Kauno fakulteto diplomų teikimo šventė, skirta bakalauro ir magistro studijų programų absolventams.

Atsižvelgdami į gausėjantį užsikrėtimų koronavirusu skaičių ir siekdami užtikrinti universiteto bendruomenės narių saugumą žiemos diplomų teikimo ceremoniją 2022 m. sausio 21 d. transliuosime nuotoliniu būdu.

Šventinėje ceremonijoje diplomai bus teikiami Lietuvos ir užsienio absolventams.

Sausio 21 d. 15 val. vyksiančią ceremoniją kviečiame stebėti VU Kauno fakulteto Facebook paskyroje. Nuoroda į renginio transliaciją bus paskelbta renginio dieną (nuorodas rasti galite www.knf.vu.lt ir https://www.facebook.com/vuknf).

Virtualios diplomų teikimo ceremonijos tvarka:

  • Bakalauro studijų programos Informacijos sistemos ir kibernetinė sauga absolventams, baigusiems studijas lietuvių ir anglų kalbomis,
  • Magistro studijų programos Finansų technologijos (FinTech) absolventams,
  • Magistro studijų programos Tvariųjų finansų ekonomika absolventams,
  • Magistro studijų programos Meno vadyba absolventams.

Dėmesio!

Virtualioje diplomų įteikimo šventėje bus skelbiami absolventų vardai ir pavardės, taip pat yra galimybė rodyti absolventų nuotraukas.

Prašome visus absolventus užpildyti žemiau pateiktą anketą ir nurodyti, ar suteikiate leidimą skelbti savo vardą ir pavardę virtualios šventės metu.

Anketa absolventui

Primename, kad diplomus galima atsiimti dviem būdais:

  1. Diplomas išsiunčiamas studentui registruotu paštu. Būtina užpildyti prašymą eStudento informacinėje sistemoje (is.vu.lt) -- > ePrašymai-- > dėl diplomo siuntimo paštu. Prašymą užpildyti būtina iki 2022-01-21.
  2. Diplomą gyvai atsiima pats studentas. Studentai turėtų atvykti į VU Kauno fakulteto dekanatą darbo dienomis: nuo 9 iki 12 val. arba nuo 14 iki 16 val.
  3. Jeigu kiltų klausimų, rašykite el. paštu

Dėkojame už supratingumą!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku