studijos KNF 2022Informuojame, kad dvi pirmąsias semestro savaites (vasario 4–18 d.) visas studijas Kauno fakultete vykdysime nuotoliniu būdu.

Nuo vasario 21 d. visos studijos Kauno fakultete organizuojamos kontaktiniu būdu.

  1. Lietuvių kalba vykdomos bakalauro studijos (paskaitas, seminarus, pratybas, kt.)  vykdomos kontaktiniu būdu.
  2. Anglų kalbą vykdomos bakalauro ir magistro pakopos studijos (paskaitas, seminarus, pratybas, kt.)  vykdomos kontaktiniu būdu. Studentams iš užsienio šalių dėl objektyvių priežasčių negalintiems atvykti į Lietuvą, užtikrinamos hibridinės studijos.
  3. Antrosios pakopos studijose hibridinių ir / ar nuotolinių studijų elementai gali būti įtraukti Studijų programų komitetų sprendimu. Apie priimtus sprendimus studentus informuoja Studijų programų komitetai arba dalyko dėstytojai, informacija taip pat skelbiama ir tvarkaraščių sistemoje.

2021–2022 m. m. rudens sem. dalykų perlaikymai vyksta tokiu būdu, kokiu vyko sesijos metu. Informacija skelbiama perlaikymų tvarkaraštyje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku