Studijuok užsienyje LTKviečiame registruotis ERASMUS+, ARQUS ir COIMBRA GROUP bei dvišalių sutarčių studijoms 2022–2023 m. m. rudens semestrui (akademiniams metams) iki kovo 1 d. (24:00 val.). Daugiau apie tai skaitykite: https://www.vu.lt/tarptautiniai-rysiai/naujienos ir VU Tarptautinių ryšių skyriaus interneto svetainėje.

ERASMUS+ studentų registracija:

  • http://www.erasmus.tprs.vu.lt/admin/

Erasmus partnerių sąrašas:

  • http://www.erasmus.tprs.vu.lt/partneriai/ arba parsisiuntę iš ERASMUS+ registracijos sistemos. Erasmus studentų registracijos sistemoje galite stebėti studentų aktyvumą ir matyti jau užsiregistravusius studentus bei parsisiųsti reikiamus sąrašus (xls formate): partnerių sąrašas, atrinktų studentų sąrašas, pilnas fakulteto studentų sąrašas (užsiregistravusių fakulteto studentų sąrašas).

 ARQUS ir COIMBRA GROUP registracija:

  • https://www.vu.lt/tarptautiniai-rysiai/naujienos ir
  • https://www.vu.lt/tarptautiniai-rysiai/mainu-galimybes/arqus-ir-coimbra-group

Dvišalių sutarčių mainų informacija:

  • https://www.vu.lt/tarptautiniai-rysiai/mainu-galimybes/dvisales-sutartys

Informaciniai seminarai online vyks:

Atrankos rezultatai bus paskelbti Tarptautinių ryšių skyriaus naujienose ne vėliau kaip po 2 savaičių po elektroninės registracijos uždarymo.

Jeigu kiltų klausimų, susisiekite su Kauno fakulteto tarptautinių ryšių koordinatore Livija Grikietis el. paštu: arba

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku