Dizainas be pavadinimo 7 642x410Kovo 18–19 d. Vilniaus universitetas (VU) kviečia dalyvauti studijų mugėje, kuri pirmą kartą Lietuvoje bus vykdoma interaktyvioje virtualioje platformoje. Joje bus pristatytos VU siūlomos studijų programos, priėmimo sąlygos ir galimybės studentams. Studijų programų konsultantai, dėstytojai ir studentai tiesiogiai virtualioje aplinkoje konsultuos visais priėmimo ir studijų klausimais.

„Gyvenimas pandemijos sąlygomis verčia keisti įprastus formatus, todėl šiemet VU kviečia į virtualią, bet ne mažiau interaktyvią studijų mugę. Jos dalyviams informacija bus pateikiama kiekvienam patogiausiu būdu: tiesiogiai bendraujant atskirų padalinių stenduose, paskaitose ir pranešimų metu konferencijų salėse, seminaruose, per neformalius pokalbius su fakultetų ir verslo atstovais, karjeros konsultantais bei garsiomis ir įkvepiančiomis asmenybėmis“, – sako VU studijų prorektorius dr. Valdas Jaskūnas.

Dar viena naujovė, atspindinti VU strateginę tarptautiškumo kryptį – galimybė išgirsti ir pamatyti mugėje teikiamą informaciją dviem kalbomis: lietuvių ir anglų.

VU studijų mugėje bus 16 stendų. Viename jų bus konsultuojama bendraisiais stojimo ir priėmimo klausimais, o kituose 15 bus galima susipažinti su VU fakultetais iš arčiau – jų vykdomomis studijų programomis, studentų draugijomis, įvairių paskaitų įrašais. Be to, būsimiems studentams bus pristatomos visiškai naujos VU studijų programos.

Mugės dalyviai turės galimybę artimiau susipažinti ir su pačia VU bendruomene: studentais ir būsimais dėstytojais. Virtualioje mugėje lauks ir įdomios VU dėstytojų paskaitos apie Instagram’ą, Youtube’ą, Spotify ir atsakomybę už jų neteisėtą turinį, apie tai, kaip džiazuojama šviesos labirintais, kokia yra galios pusiausvyros kaita tarptautinėje politikoje, kaip atrodė meilė ir santuoka prieš šimtą metų ir daugelį kitų temų.

Studijų mugės dalyviai galės ne tik klausytis dvi dienas vykstančių 16 paskaitų, debatų, pranešimų, kurie bus prieinami paskaitų erdvėje, bet ir asmeniškai bendrauti, parašyti konsultantams kiekviename stende ir užduoti konkrečiam asmeniui klausimus, dalyvauti grupinėse diskusijose, konsultacijose. Dalyviai galės rinkti taškus, o aktyviausi bus apdovanojami prizais: kvietimu į Šv. Jonų bažnyčios varpinę (iš viso 500 kvietimų) ir dovanomis su VU atributika. Informacija, kaip bus galima rinkti taškus, bus pateikta studijų mugės platformoje.

Registruotis į 2022 m. studijų mugę galite čia. Daugiau informacijos taip pat rasite Facebook’e.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku