Picture1 isvykaiBirželio 29 d. (trečiadienį) visus fakulteto darbuotojus kviečiame į tradicines akademinių metų pabaigtuves. Tik šį kartą ne plauksime, o važiuosime aplankyti Šiaulių.

Išvykos programa

Numatyta turininga laisvalaikio programa, todėl išvykstame iš pat ryto. Atvykę į Šiaulius lankysimės „Rūtos“ saldainių fabrike, kur edukacinės programos metu trumpam tapsime šokolado meistrais, išgirsime senojo saldainių fabriko ir keturis tūkstantmečius siekiančią šokolado istoriją. Paragavę pačių gaminto šokolado su VU Šiaulių akademijos gidu trumpam pasivaikščiosime po miestą ir VU Šiaulių akademiją. Išvyką baigsime Šiaulių botanikos sode, kur mūsų lauks maistas ir koncertinė programa.
Kviečiame nepraleisti progos turiningai praleisti laiką kartu ir pabendrauti su Universiteto kolegomis iš Šiaulių akademijos! 

Išvykstame: birželio 29 d. 8.30 val. nuo Vytauto Didžiojo bažnyčios (Aleksoto g. 3). Grįžimas numatomas apie 20 val.

Registracija: iki birželio 13 d. 12 val. užpildoma anketa https://forms.office.com/r/5HEpY3Dw3B  Vietų skaičius ribotas!

Svarbu: kalendoriuose pasižymėkite ir birželio 28 d. Šią dieną kviečiame dalyvauti pramoginiame VU KnF bendruomenės fizinio aktyvumo renginyje „VU KnF žygis į vasarą“. Keliausime pėsčiomis nuo Pažaislio iki Rumšiškių.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku