magistraturos privalumaiKonkurencingumas darbo rinkoje neįmanomas be nuolatinio tobulėjimo, tačiau ar įmanoma ir dirbti, ir mokytis? Taip! Vilniaus universitete Kauno fakultete vykdomos magistrantūros studijos ne tik pritaikytos dirbantiems, bet turi ir kitų privalumų.

4 magistrantūros studijų privalumai:

  • Patogus tvarkaraštis – paskaitos ir seminarai organizuojami po darbo valandų.

Programą Meno vadyba baigusi magistrė Neringa Grigarienė džiaugėsi, kad „nors studijų forma nuolatinė, paskaitų grafikas priderintas dirbantiems“.

  • Užtikrinamos hibridinės studijos. Taigi magistrantūros studentams paskaitos vyks tiek nuotoliniu, tiek kontaktiniu būdu.

Magistro studijų programos Finansų technologijos (FinTech) pirmą kursą baigusi Indrė Atkočiūnė studijuoja gyvendama ir dirbdama Maltoje. Nors jai, kaip ir visiems dirbantiems, žinių siekiantiems studentams, kyla iššūkių, tačiau džiaugiasi galimybe studijuoti per nuotolį net iš kitos šalies.

  • Sudaromos galimybės įsitraukti į mokslo tiriamąsias veiklas.

Šiais metais Lietuvos mokslų akademijoje (LMA) įteikta premija Vilniaus universiteto Kauno fakulteto (KnF) doktorantei Domantei Vaišvylaitei už 2021 m. magistrantūros studijų programoje Viešojo diskurso lingvistika parengtą baigiamąjį darbą „Pandemijos retorika: grėsmės suvoktis socialinio tinklo „Facebook“ komentaruose“ (darbo vadovė docentė dr. Eglė Gabrėnaitė).

Pasak darbo autorės, tai buvo labai įdomus ir įtraukiantis tyrimas. „Jį rašydama ėmiau suprasti, kad savo ateitį išties noriu sieti su akademiniu pasauliu“, – atskleidžia premijos laureatė.

  • Suteikiamos galimybės pretenduoti į socialinių partnerių stipendiją už geriausius magistro darbus. 2000 eurų dydžio vardinėmis stipendijomis, teikiamomis lietuvių įkurtos finansinių technologijų įmonės „Bankera“, skatinami Finansų technologijos (FinTech) programos magistrai, savo baigiamuosiuose darbuose nagrinėję Lietuvos fintech sektoriui aktualias temas.

Kaip teigia VU Kauno fakulteto dekanas doc. dr. Kęstutis Driaunys, „Vardines stipendijas pelnę studentai savo darbais įrodo, kad prie Lietuvos ambicijos tapti fintech centru gali reikšmingai prisidėti ne tik valstybinės institucijos, bet ir akademinė bendruomenė“.

Kviečiame pasinaudoti galimybe įgyti antrosios pakopos studijų diplomą ir pagilinti turimas kompetencijas magistrantūros studijose Kauno fakultete. VU papildomame priėmimo etape prašymai teikiami nuo liepos 11 d. 15 val. iki rugpjūčio 24 d. 24 val. Kvietimų studijuoti paskelbimas rugpjūčio 26 d. 14 val.

Kauno fakultete vykdomos šios magistrantūros studijų programos:

  • Audiovizualinis vertimas
  • Finansų technologijos (FinTech)
  • Lietuvių literatūra ir kūrybinis rašymas
  • Marketingas ir pardavimų vadyba
  • Meno vadyba
  • Tarptautinio verslo vadyba (anglų k.)
  • Tvariųjų finansų ekonomika
  • Viešojo diskurso lingvistika
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku