V. Fomin ir zurnalo fotoSveikiname Vilniaus universiteto išskirtinį profesorių dr. Vladislav Fomin, kurio redaguojamas žurnalas „Information & Media“ tapo skaitomiausiu 2021 metų mokslo periodikos žurnalu.
Profesorius kviečiamas dalyvauti rugsėjo 20d. VU Senato salėje, kur vyks skaitomiausių knygų apdovanojimai.

„Information & Media“ tematika
Žurnalas publikuoja recenzuojamus mokslinius straipsnius plačioje informacijos ir komunikacijos mokslų srityje. Tobulindama recenzavimo kultūrą redakcinė kolegija ir recenzentai siekia padėti autoriams pagerinti pateiktus tekstus.
Straipsnių laukiama šiomis temomis (bet tuo neapsiribojant): medijų technologijos; medijų vadyba; informacinės sistemos ir vadyba; technologijų ir inovacijų vadyba; informacijos ir žinių vadyba; informacinė ir žinių visuomenė, jos teisiniai, technologiniai, kultūriniai ir ekonominiai aspektai; organizacinė komunikacija; lyčių komunikacija; tarptautinė ir tarpkultūrinė komunikacija; medijų kultūra.

Daugiau skaitykite: https://www.journals.vu.lt/IM

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku