Gronsko konferencijos naujas titulinis LT2022 m. gruodžio 2 d. vyks jau 17-oji profesoriaus Vlado Gronsko tarptautinė mokslinė konferencija. Joje kviečiami dalyvauti magistrantai, doktorantai ir kiti tyrėjai, dirbantys socialinių mokslų ir taikomosios informatikos srityje, kad pasidalintų savo atradimais, skleistų mokslo idėjas bei turėtų galimybę užmegzti akademinius kontaktus svarbiausiame klasikiniame (visapusiškame) mokslo universitete Lietuvoje. Taip pat kviečiami dalyvauti ir moksleiviai, norintys pagilinti ekonomikos, finansų, vadybos, verslo administravimo, rinkodaros sričių žinias ir kuo anksčiau susipažinti su šių studijų bei mokslo subtilybėmis. 

Pasinaudokite galimybe publikuotis ISI Web of Science žurnale TRANSFORMATIONS IN BUSINESS & ECONOMICS*

Konferencija organizuojama virtualiu būdu, naudojant programą MS Teams. Daugiau informacijos apie prisijungimo galimybes pateikiama tik užsiregistravusiems dalyviams. Registruotis galima iki 2022 m. lapkričio 2 d.  Registracija čia.

 

*geriausios dvi publikacijos, atitinkančios kokybinius reikalavimus, galės būti išspausdintos nurodytame žurnale.

Daugiau informacijos apie konferenciją čia: 17-ji prof. V. Gronsko tarptautinė mokslinė konferencija.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku