sielu upe is KnF 2022Brangūs Kauno fakulteto bendruomenės nariai,

Lapkričio 1-ąją minėsime Visų Šventųjų dieną. Tikiu, kad mirusiųjų dienos išvakarėse ne vieną aplankys mintys apie gyvybės ir mirties cikliškumą. Ir nors mirtis yra natūrali gyvenimo dalis, su ja nėra lengva susitaikyti, o prisijaukinti – turbūt neįmanoma. Todėl visiems, tiek Jums, tiek Jūsų artimiesiems, tiek dėl karo Ukrainoje savo brangiausiųjų mirtis išgyvenusiems, linkiu savo sielos kertelėje atrasti bent mažą ramybės daigelį, kuris laikui bėgant užaugtų iki vidinę stiprybę sunkiausiais momentais teikiančios atramos.

Taip pat kviečiu visus į Vilniaus universiteto studentų atstovybės Kaune organizuojamą renginį „Sielų upė“ (https://bit.ly/3sIsrWQ). Kartu su artimaisiais pasivaikščiokite tarp tūkstančių miesto centre uždegtų žvakučių, kurios lyg simboliškas tiltas nuves į prisiminimus apie jau išėjusius.


Ramybės visiems –
Vilniaus universiteto Kauno fakulteto dekanas doc. dr. Kęstutis Driaunys

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku