kariuomene ir vuPrieš 104-ius metus, 1918 m. lapkričio 23 d., buvo atkurta Lietuvos kariuomenė, kuri jau po kelių mėnesių stojo į pirmuosius mūšius už šalies nepriklausomybę. O š. m. lapkričio 11 dieną Lietuvos kariuomenė pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Vilniaus universitetu.

Numatomas institucijų bendradarbiavimas vykdant bendrus projektus, keičiantis ekspertine informacija ir kartu šviečiant visuomenę kibernetinio saugumo klausimais, tobulinant studijų programas, organizuojant stažuotes ir mokymus, dalijantis su studentais žiniomis ir naujovėmis, skaitant nereguliarias paskaitas bei dalyvaujant universiteto renginiuose.

Lietuvos kariuomenės dienos proga sveikiname visus fakulteto bendruomenės narius, atlikusius tarnybą ar vis dar tarnaujančius Lietuvos kariuomenėje! Didžiuojamės jūsų prasmingu ir garbingu pasirinkimu saugoti bei ginti Tėvynę!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku