EY pagrindine 2022.12Gruodžio 7 d. VU Kauno fakulteto Finansų ir apskaitos taikomųjų sistemų studijų programos 2-o ir 3-o kurso studentai su prof. dr. Kristina Rudžioniene lankėsi didžiausios audito bendrovės „Ernst & Young Baltic“ (EY) biure Vilniuje. EY veikia visame pasaulyje, Lietuvoje dirba per 30 metų.

Studentai turėjo galimybę pamatyti naują EY biurą, kuriame įmonė įsikūrė prieš metus. Erdviame biure sudarytos visos sąlygos darbui ir poilsiui: darbuotojai gali pasirinkti darbo vietą bendroje salėje, o jeigu reikia susikaupti – darbuotis atskiroje patalpoje, virtuvėlėje išsivirti kavos ar užkąsti, išeiti į terasą pakvėpuoti grynu oru ir pasigrožėti gražiais miesto vaizdais ir netgi – pamiegoti.

Susitikimo metu kiekvieno įmonės skyriaus vadovas pristatė savo darbo specifiką, pasidalijo, kokias savybes svarbu išsiugdyti finansų specialistui, išsamiai atsakė į studentų klausimus, pakvietė atlikti praktiką įmonėje, o po to ir pasilikti dirbti. Įmonės darbuotojai pasikalbėjo su studentais ir neformalioje aplinkoje prie kavos, papasakojo apie darbo pobūdį ir kaip atrodo įprasta auditoriaus ar finansų specialisto darbo diena.

Prof. dr. K. Rudžionienė ir Finansų ir apskaitos taikomųjų sistemų studijų programos studentai dėkoja EY už vertingą susitikimą bei džiaugiasi bendradarbiavimo galimybėmis. Ateityje laukiama EY praktikų VU Kauno fakultete paskaityti paskaitą apie įmonių finansinę apskaitą, manipuliacijas, ataskaitų konsolidavimą ir kt.


EY komandoje visame pasaulyje dirba daugiau kaip 350 000 žmonių. Klientams šis didelis būrys specialistų nuolat padeda prisitaikyti prie besikeičiančio pasaulio ir kurti pridėtinę vertę. EY teikia paslaugas verslininkams, įmonėms ir valstybių vadovams audito, konsultacijų, strategijos ir sandorių bei mokesčių srityse, siekiant įveikti aktualiausius ir sudėtingiausius iššūkius. Nuolat gerindami savo paslaugų kokybę, investuodami į talentų ugdymą ir inovacijas EY prisideda prie veiksmingesnio pasaulio ir tvaraus ekonomikos augimo.

EY 2 2022.12EY 1 2022.12EY 3 2022.12 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku