VU KnF Studijų mugėje

Tūkstančiai moksleivių ketvirtadienį plūdo į Kauno „Žalgirio“ areną, kurioje vyko jau 20-oji „Aukštųjų mokyklų mugė 2023“. Po didžiausios šalies arenos stogu abiturientams ir jaunesnių klasių mokiniams prisistatė visos Lietuvos aukštosios mokyklos, regiono profesinio mokymo įstaigos. Visą dieną trukusiame renginyje kartu su Vilniaus universiteto fakultetais savo studijų programas pristatė ir VU KnF atstovai.

 

Mugėje moksleiviai galėjo gyvai pabendrauti su fakulteto dėstytojais bei jau studijuojančiais studentais ir susidaryti įspūdį, kokios laukia galimybės pasirinkus vieną ar kitą studijų programą. Studentų atstovybės nariai inovacijų alėjoje kvietė jaunuolius nusifotografuoti Kauno fakulteto fotobūdelėje ir prisiminimui parsivežti momentinę nuotrauką bei laimėti fakulteto atributikos dalijantis socialiniuose tinkluose.

 

Kauno fakulteto dekanas doc. dr. Kęstutis Driaunys skaitė pranešimą „Kibernetinis saugumas. Kas tai?“ ir pristatė vasario pabaigoje vyksiantį kibernetinio saugumo renginį „VU CYBERTHON 2023“, kuriame kviečiami dalyvauti ir moksleiviai.

 VU KnF atstovai studijų mugėje

VU KnF dėstytojai su moksleiviais bendrauja ištisus metus. Jau vien paskutinę sausio savaitę numatyti du susitikimai fakultete. Kauno Maironio gimnazijos moksleiviams bus surengti užsiėmimai „Fišingas, Cyberfish projektas“ besidomintiems informatikos mokslais ir „Paklausa ir pasiūla ekonomikoje ir versle. Ar dar tai svarbu?“ besidomintiems socialiniais mokslais. Kauno „Saulės“ gimnazijos moksleiviai turės Audiovizualinio vertimo paskaitą ir ekskursiją po istorinius fakulteto pastatus. Taip pat Senosios gimnazijos (Palanga), „Varpo“ gimnazijos (Klaipėda) lankymas kartu su kitų VU fakultetų atstovais.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku