LTMokslo Sprintas VU 1338x855 642x410

VU 444 gimtadienio išvakarėse norime Jus pakviesti dalyvauti „Mokslo sprintokonkurse! Mokslo komunikacijos konkurso „Mokslo sprintas“ metu dalyviai turės per 3 minutes pristatyti mokslinį tyrimą ar juos žavinčią mokslo idėją. Geriausių pranešimų autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais. Be to, konkursui atrinktos komandos turės galimybę dalyvauti specialiuose mokymuose.

Konkurso metu kviečiame iš 2 žmonių – dėstytojo/s ir studento/ės – sudarytas komandas pristatyti dominančią mokslo idėją ar tyrimą per 3 minutes! Geriausių pranešimų autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais, o visų dalyvaujančių komandų laukia mokymai.  

Kviečiame burtis į komandas, kurias turėtų sudaryti bet kurios pakopos studentas /-ė ir dėstytoja(s) ar mokslo darbuotojas(s). Kai gausite savo komandos nario /-ės sutikimą, registruokite savo komandą iki kovos 3 d.

KONKURSO SĄLYGOS

Konkurso dalyviai turės ne daugiau nei 3 minutes pristatyti savo ar kitų mokslininkų tyrimą ARBA juos žavinčią mokslo idėją.

Pristatymus vertins iš mokslo ir žiniasklaidos atstovų sudaryta komisija, kuri atsižvelgs į tyrimo ar idėjos aktualumą, mokslinį tikslumą, pranešimo aiškumą ir sugebėjimą apie mokslą kalbėti linksmai. Konkurso nugalėtojų laukia piniginiai prizai.

Registruotis iki kovo 3 d. galite čia.

Jei norite dalyvauti konkurse, tačiau nežinote, ką pakviesti į komandą, arba turite kitų klausimų, susisiekite el. paštu: .

Praėjusiųjų metų „Mokslo sprinto“ akimirkos: https://naujienos.vu.lt/isrinkti-vu-mokslo-komunikacijos-konkurso-nugaletojai/

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku