VU KNF tik tinklapiui2023 m. kovo 24 d. Vilniaus universiteto Kauno fakulteto TEGA projekto komandos nariai asist. Dr. Indrė Ščiukauskė ir projekto tyrėjas dokt. Darius Karaša Kauno technologijos universitete surengė TEGA projekto rezultatų sklaidos renginį.

Jo metu partneriai iš Lietuvos pristatė TEGA projektų rezultatus ir praktiškai juos pademonstravo per seminarą su LEGO konstruktoriais, kuriame iš viso dalyvavo per 30 dalyvių iš įvairių profesinių ir bendrojo lavinimo mokyklų bei universitetų.

Susidomėjimas, vykusios diskusijos ir įsitraukimas dirbtuvių metu atskleidė projekto TEGA rezultatų reikšmingumą. Daugelis dalyvių minėjo, kad pasinaudos TEGA praktikų bendruomenės platforma, norėdami gautų daugiau idėjų ir patarimų, kaip per pamokas/paskaitas naudoti žaidimais grįstą mokymąsi ir TEGA metodiką.

Projekto tinklapis - https://www.tega-project.eu/.

Projekto nr. 2020-1-UK01-KA203-079248

Kaunas, 2023 m. kovo 24 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku