MicrosoftTeams image 18EY – profesinių paslaugų rinkos lyderė pasaulyje. Teikdami keturias svarbiausias paslaugų kategorijas – Audito, Konsultacijų, Strategijos ir Sandorių bei Mokesčių – mes padedame organizacijoms transformuotis ir veikti efektyviau. Mūsų komandą jungia beveik 900 profesionalų Baltijos šalyse, iš kurių – daugiau nei 400 Lietuvoje, ir jų dėka, esame pirmaujanti profesinių paslaugų įmonė Baltijos šalyse.

Devynerių metų patirtį žmogiškųjų išteklių srityje turinti EY Talentų atrankos vadovė Valdonė Eidukonienė teigia, kad nėra blogų darbuotojų, yra tik neatradę tinkamos darbo vietos. Kandidatų atrankas vykdanti specialistė papasakos, ką reikėtų įtraukti į savo gyvenimo aprašymą (CV), o ko, galbūt, reikėtų vengti. Taip pat bus aptariami svarbiausi aspektai kaip reikėtų pasiruošti darbo pokalbiui – kokią informaciją susirinkti apie įmonę, kaip pasiruošti atsakyti į galimus klausimus.

Ši paskaita tiems, kurie žengia pirmaisiais karjeros laipteliais arba nori pagerinti savo įgūdžius siekiant svajonių darbo. Jeigu tu neturi darbo patirties ir nežinai ką parašyti CV, jeigu motyvacinis laiškas tau kelia daugiau klausimų nei atsakymų, o artėjantis darbo pokalbis – didžiulį stresą, ši paskaita kaip tik tau. Pasiruošk sužavėti darbdavį ir išsiskirti iš kitų kandidatų!

Paskaitos tema: „Kaip pasiruošti ir ką reikia žinoti prieš darbo pokalbį?“

Pranešėja: Talentų atrankos vadovė Lietuvoje Valdonė Eidukonienė

Vieta: Prof. V. Gronsko auditorijoje

Trukmė: 1,5 val.

Paskaitos metu bus aptariami dažniausiai kylantys praktiniai klausimai:

  • Kaip pasirašyti tinkamą gyvenimo aprašymą (CV), kokią informaciją įtraukti yra privalu, o kokios reikėtų vengti. Kaip paruošti CV, kai neturi darbinės patirties?
  • Kokius namų darbus reikėtų atlikti prieš darbo pokalbį? Kaip pasiruošti, kokią informaciją susirinkti apie įmonę.
  • Kaip gerai jaustis darbo pokalbio metu? Kaip apsirengti ir užtikrintai atsakyti į užduotus klausimus.
  • Motyvacinis laiškas – ar jis būtinas visais atvejais?
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku