Untitled 1 copySu vasara mūsų Universitete kaip ir kasmet startuoja VU Vasaros iššūkis, kasdien priminsiantis būti fiziškai aktyviems bei kviečiantis draugiškai konkuruoti VU bendruomenės rate.

Birželio 1 d. – rugpjūčio 31 d. iššūkio metu fizinio aktyvumo skalėje varžysis visi VU bendruomenės nariai: studentai, dėstytojai, mokslininkai, administratoriai ir kiti darbuotojai. Šis Vasaros iššūkis kviečia vasaros metu pasivaržyti tiek su savimi, tiek su kolega, ir išsiugdyti sveiką įprotį (ar karštuoju sezonu nepamiršti) kiekvieną dieną leisti fiziškai aktyviai.

Iššūkio dalyvių rezultatus fiksuoti ir sąžiningumą užtikrinti padės mobilioji programėlė Strava. Tad norint prisijungti ir mesti sau bei kursiokui iššūkį, reikia žengti 3 žingsnius:

1)      Jei dar neturi, atsisiųsk nemokamą programėlę Strava (ją gali rasti tiek Google play, tiek Apple store).

2)      Užsiregistruok ir savo profilį padaryk viešu (matomu visiems programėlės naudotojams).

3)      Susikūręs paskyrą (ar ją turėjęs iš anksčiau), prisijunk prie VU Vasaros iššūkio 2023 grupės.

O nuo birželio 1 d. belieka pradėti fiksuoti kiekvieną savo veiklą! Strava programėlės grupėje matysi kitų Iššūkio dalyvių veiklas, jų trukmę, įveiktus maršrutus ir distancijas, gal net pasisemsi idėjų ateities veikloms ir atrasi nematytų vietovių savo vasaros nuotykiui!

Vasaros metu rinksime daugiausiai nubėgusius, į aukščiausius kalnus numynusius, ilgiausiai šokusius, įdomiausius maršrutus įveikusius ir kitus aktyvius VU bendruomenės narius!

Tad metame TAU iššūkį, o ar išdrįsi mesti iššūkį SAU?

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku