2023.05.29 I.Šarkiūnaitės susitikimas su Manipal Centre for European Studies2Gegužės 29 d. magistrantūros studijų programos Tarptautinio verslo vadyba komiteto pirmininkė doc. dr. Ingrida Šarkiūnaitė ir šios studijų programos komiteto narė asist. dr. Rasa Bartkutė susitiko su Indijos Aukštojo mokslo Manipal akademijos Manipal Europos studijų centro (Manipal Centre for European Studies, Manipal Academy of Higher Education) atstovėmis asist. prof. Richa Gupta ir akademinių reikalų koordinatore Jyothi Kumar.

Viešnios domėjosi įvairiomis bendradarbiavimo galimybėmis su Tarptautinio verslo vadybos programos dėstytojais mokslo ir studijų srityse, rengiant bendras užduotis, projektus, sudarant sutartį dėl studentų apsikeitimo. „Su kolegomis peržiūrėjome Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo vadybos programos planą ir pastebėjome daug akademinių jungčių su mūsų universiteto šios krypties programa. Įžvelgiame daug bendradarbiavimo galimybių,“ – susitikimo tikslą atskleidė akademinių reikalų koordinatorė Jyothi Kumar.

„Manipal Europos studijų centras įsteigtas 2009 metais. Mūsų centre vykdoma 4 semestrų magistrantūros programa siūlo studentams Verslo ir ekonomikos bei Politikos ir tarptautinių ryšių specializacijas. Raginame savo studentus trečiąjį semestrą ar visus metus studijuoti partnerių universitete Europoje,“ – instituciją pristatė ir bendradarbiavimo gaires dėstė asist. prof. Richa Gupta.

Susitikimo metu apsikeista bendra informacija apie studijų programas, aptarta galimybė pasirašyti Erasmus bendradarbiavimo sutartį studentų ir dėstytojų mobilumui, taip pat kalbėta apie galimybę bendradarbiauti atskirų studijų dalykų procese, suburiant Manipal Europos studijų centro ir VU Kauno fakulteto studentus atlikti bendras užduotis ir įgyvendinti kitas akademines iniciatyvas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku