diplomu yteikimas vilniaus universiteto kauno fakultetasBirželio 23 d. Kauno evangelikų liuteronų Šv. Trejybės bažnyčioje vykusioje iškilmingoje ceremonijoje baigę Kauno fakultetą Vilniaus universiteto diplomus gavo 69 bakalaurai ir 42 magistrai.

Cum Laude ir Magna cum laude diplomai buvo įteikti net 13 absolventų:

Gabrielė Macaitė, Anglų ir kita užsienio kalba (švedų kalba), Cum Laude
Urtė Pužaitė, Audiovizualinis vertimas, Cum Laude
Aušra Pokvietytė, Audiovizualinis vertimas, Magna cum laude
Raminta Klimaitė, Finansų ir apskaitos taikomosios sistemos, Cum Laude
Aušrinė Tamulevičiūtė, Finansų ir apskaitos taikomosios sistemos, Cum Laude
Daiva Ančeriavičiūtė Lietuvių filologija ir reklama, Cum Laude
Viltė Nausėdaitė, Lietuvių filologija ir reklama, Cum Laude
Eglė Navickaitė, Lietuvių filologija ir reklama, Magna cum laude
Kristina Straševičiūtė, Lietuvių literatūra ir kūrybinis rašymas, Cum Laude
Laura Gelažiūtė, Marketingas ir pardavimų vadyba, Cum Laude
Dovilė Lukošiūtė, Marketingas ir pardavimų vadyba, Cum Laude
Benny Nyarko Yaa Sarpomaa, Tarptautinio verslo vadyba (anglų kalba) Cum Laude
Deimantė Aidukaitė-Mikelionienė, Viešojo diskurso lingvistika, Magna cum laude

Gausiai susirinkusius sveikino Vilniaus universiteto organizacijos vystymo ir bendruomenės reikalų prorektorė profesorė daktarė Vilmantė Pakalniškienė. Savo kalboje ji pabrėžė, kad visi įgūdžiai yra niekas be žmogaus. Absolventams linkėjo kurti, tausoti, įrodinėti, atrasti bei išnaudoti visas progas tikslui pasiekti. „Čia nuolat reikalingos jūsų gaivios idėjos ir novatoriškos vizijos,“ – sakė ji kviesdama grįžti į savo Alma Mater.

Vilniaus universiteto Kauno fakulteto dekanas docentas daktaras Kęstutis Driaunys sveikino absolventus įžengus į naują gyvenimo etapą. „Šiandien jūsų kelionė prasideda nuo naujo pradžios taško. Diplomas atveria naujas duris ir suteikia galimybes. Jūsų ateitis yra jūsų rankose, ir tik jūs galite pasirinkti, kokia kryptimi norite eiti. Ir kai nuvargę eisite per kalnus ar dykumas, brisite per upes ar skinsitės kelią ten, kur jo nėra, nepamirškite apsidairyti aplink. Nustebsite, koks tas kelias gražus. Ne jei eisite naktį, kai lydi tik žvaigždės,“ – sakė jis bei pasidalino keliais patarimais, kurie gali padėti sėkmingai įgyvendinti savo tikslus ir tęsti asmeninį bei profesinį augimą.

Pirmoje dalyje absolventus sveikino Vilniaus universiteto Kauno fakulteto Akademinių reikalų prodekanė profesorė daktarė Daiva Aliūkaitė, Vilniaus universiteto Kauno fakulteto Kalbų, literatūros ir vertimo studijų instituto direktorė profesorė daktarė Danguolė Satkauskaitė, bakalauro studijų programos Anglų ir kita užsienio kalba (švedų kalba) pirmininkė ir dėstytoja docentė daktarė Dovilė Vengalienė, bakalauro studijų programos Audiovizualinis vertimas pirmininkė ir dėstytoja docentė daktarė Jurgita Astrauskienė, bakalauro studijų programos Lietuvių filologija ir reklama ir magistro programos Viešojo diskurso lingvistika pirmininkė bei dėstytoja docentė daktarė Rita Baranauskienė, magistrantūros studijų programos Audiovizualinis vertimas pirmininkė ir dėstytoja profesorė Jadvyga Krūminienė, magistrantūros studijų programos Lietuvių literatūra ir kūrybinis rašymas pirmininkė ir dėstytoja docentė daktarė Skirmantė Šarkauskienė bei dėstytoja docentė daktarė Eglė Keturakienė.

Iškilmių viešnios, Kalbų, literatūros ir vertimo studijų instituto socialinės partnerės, Kauno fakulteto alumnės – įmonės „BlockChain Center“ atstovė reklaminių tekstų autorė Aurelija Skebaitė ir poetė, literatūros kritikė, dėstytoja Lina Buividavičiūtė.

Antroje dalyje absolventus sveikino Vilniaus universiteto Kauno fakulteto Akademinių reikalų prodekanė profesorė daktarė Daiva Aliūkaitė, Vilniaus universiteto Kauno fakulteto Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto direktorius docentas daktaras Giedrius Romeika, bakalauro studijų programos „Finansų ir apskaitos taikomosios sistemos“ pirmininkas ir dėstytojas docentas daktaras Mantas Valukonis, magistro studijų programos „Tarptautinio verslo vadyba“ pirmininkė ir dėstytoja profesorė daktarė Ingrida Šarkiūnaitė.

Renginio transliaciją rasite ČIA
Renginio nuotraukas rasite ČIA

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku