WEB_culture_and_creativity_text_paul_copy.jpg15-ojoje tarptautinėje konferencijoje „Kultūra ir kūrybiškumas“ prof. dr. Paul Long pasakos apie darbus, nuveiktus atstovaujant politinius migrantus ir siekiant jų individualaus ir proporcingo dalyvavimo ir įtraukimo į Australijos kultūros ekonomiką. Toks atstovavimas apima kūrėjų, tarpininkų, gamintojų, verslininkų ir politikos formuotojų vaidmenis. Šis darbas grįstas empiriniu tyrimu, kuriuo siekiama pažvelgti į migrantų veiklas ir naratyvus apie migrantus, jų vaidmenis ir patirtį kultūros sektoriuje.

Paul Long yra kultūros ir kūrybinių industrijų krypties profesorius ir Monash migracijos ir įtraukties centro Australijoje direktorius, publikacijų apie populiariosios kultūros istorijos, dalyvavimo ir kūrybos klausimus autorius. 2009 m. jis įkūrė Birmingamo medijų ir kultūros tyrimų centrą Birmingamo universitete ir yra vienas iš The Journal of Beatles Studies (Liverpool University Press) redaktorių. Šiuo metu jis tiria migrantų vaidmenį kultūros ir kūrybinėse industrijose, taip pat Australijos namudinę, megėjišką ir „pasidaryk pats“ kūrybinę produkciją.

 

Interviu su prof. dr. Polu Longu iš Monašo universiteto Australijoje rasite čia

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku