Untitled design copy„Arqus“ pratęsė terminą paraiškoms į aljanso ambasadorių programą bei kviečia studentus jas pildyti iki lapkričio 15 d. „Arqus“ ambasadorių programa, kuriai vadovauja „Arqus“ studentų agora, siekiama sukurti studentų ambasadorių tinklą, propaguojantį aljanso vertybes ir iniciatyvas, bendradarbiaujantį su studentais, darbuotojais ir vietos bendruomenėmis.

Aktyviai propaguojantys „Arqus“ aljanso vertybes ir veiklą ambasadoriai taps kontaktiniai asmenys studentams, norintiems daugiau sužinoti apie aljansą ir jo programas. Jie skleis informaciją apie renginius ir veiklą, bendraus su kolegomis studentais ir darbuotojais, prisidės prie „Arqus“ Aljanso informavimo ir įsitraukimo iniciatyvų.

Siekdamas užtikrinti programos sėkmę, „Arqus“ suteiks ambasadoriams išsamius mokymus ir paramą. Jie galės naudotis ištekliais, įskaitant atvirojo kodo medžiagą, mokymus apie veiksmingą bendravimą ir lyderystę bei gerosios praktikos gaires. Ambasadoriai taip pat galės naudotis tinklų kūrimo galimybėmis, tapti matomi ir pripažįstami per „Arqus“ komunikacijos kanalus, gaus išskirtinę prieigą prie aljanso siūlomų renginių ir išteklių.

„Arqus“ studentų ambasadorių programoje gali dalyvauti visi „Arqus“ aljansui priklausančių universitetų studentai. Kandidatai, atitinkantys keliamus reikalavimus, turėtų rodyti didelį susidomėjimą tarptautiniu bendradarbiavimu ir kultūriniais mainais, turėti gerus bendravimo įgūdžius, rodyti iniciatyvą ir kūrybiškumą. Labai vertinama ankstesnė tarptautinė patirtis, pavyzdžiui, dalyvavimas studijų užsienyje programose arba kalbų mainai.

Studentai, norintys tapti „Arqus“ aljanso ambasadoriais, turėtų užpildyti paraiškos formą, joje pateikdami gyvenimo aprašymą ir motyvaciją, kurioje būtų pabrėžiamas jų dalyvavimas institucinėje veikloje, darbo su užsienio studentais patirtis ir atsidavimas tarptautinio bendradarbiavimo skatinimui.

Studentai „Arqus“ ambasadoriai sustiprins studentų patirtį ir puoselės atvirumo, įvairovės bei mokslinių tyrimų ir švietimo kompetencijos vertybes, remdami „Arqus“ aljansą, skatindami kultūrinius mainus ir puoselėdami tarptautinį bendradarbiavimą.

Daugiau informacijos apie „Arqus“ aljanso ambasadorių programą, tvarkaraštį ir paraiškų teikimo procesą rasite „Arqus“ ambasadorių programos puslapyje arba pasieksite susisiekę su „Arqus“ studentų agora .

Perskaitykite „Arqus“ studentams ambasadoriams skirtas gaires.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku