mentoriai studentaiLietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija tęsia savo mentorystės programą ir kviečia joje dalyvauti bakalauro ir magistro programų studentus (-es), norinčius (-ias) geriau susipažinti su Lietuvos diplomatine tarnyba.

Ankstesnių metų patirtis parodė, kad ši programa yra įdomi ir reikalinga ne tik tarptautinių santykių, diplomatijos, tarptautinės teisės, ekonomikos, bet ir daugelio kitų studijų programų studentams (-ėms).

Mentorystės programa suteikia galimybę turėti mentorių (-ę) Lietuvos diplomatinėje tarnyboje ir 2–6 mėnesius su juo (ja) bendradarbiauti studentą (-ę) dominančiais Lietuvos diplomatinės tarnybos veiklos klausimais, taip pat dalyvauti kartą per mėnesį vyksiančiuose bendruose teminiuose susitikimuose aktualiais tarptautinių santykių klausimais.

Kviečiame studentus (-es), norinčius (-ias) dalyvauti programoje, iki 2023 m. gruodžio 8 d. pateikti laisvos formos prašymą el. paštu ir nurodyti pageidaujamos mentorystės sritį (-is), tikslą ir dalyvavimo motyvus (200–300 žodžių). Taip pat prašome pridėti aukštosios mokyklos pažymą, patvirtinančią studijas aukštojoje mokykloje.

Ministerija, įvertinusi gautus prašymus, dalyvauti programoje atrinks labiausiai motyvuotus kandidatus. Įvadinis mentorystės programos renginys vyks 2024 m. sausio mėn., o baigiamasis – 2024 m. birželio mėn.

Jei turite papildomų klausimų dėl mentorystės programos, kviečiame juos kreiptis el. paštu  

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku