nord pass VU bendruomeneiPrimename, kad pagal Vilniaus universiteto ir UAB „Nord Security“ bendradarbiavimo sutartį VU bendruomenės nariai savo asmeniniams tikslams gali naudotis slaptažodžių tvarkykle „NordPass“ Premium.

„NordPass“ – tai saugus sprendimas slaptažodžiams, prieigos raktams, kredito kortelių duomenims ir kitai informacijai laikyti.

Sustiprinkite savo saugumą ir visą studijų laikotarpį naudokitės „NordPass“ nemokamai:
- Kurkite stiprius slaptažodžius.
- Saugiai dalykitės slaptažodžiais su šeima, draugais ir kolegomis.
- Sužinokite, ar jūsų duomenys nenutekinti.



Mėgaukitės patogiu ir saugiu slaptažodžių saugojimu jūsų akademinėse ir asmeninėse paskyrose savo kompiuteriuose, išmaniuosiuose telefonuose ir naršyklėse. Slaptažodžiai užkoduojami vartotojo įrenginyje, todėl tik pats vartotojas gali juos matyti. Naudodamiesi „NordPass“ galėsite skirti mažiau laiko slaptažodžiams atsiminti, daugiau – užduotims atlikti!

Kaip gauti licenciją?

„NordPass“ Premium licenciją gausite prisijungę prie VU sistemos: https://www.vu.lt/it/apie-mus/nordpass-licencijos

UAB „Nord Security“ ir VU bendradarbiavimo tikslas – skatinti kibernetinio raštingumo didinimą, informuoti apie kibernetinio saugumo būtinybę, atkleisti, kuo ši sritis yra įdomi, ir padėti suprasti, kad kibernetinio saugumo subtilybes gali išmanyti ne tik programavimo žinių įgiję asmenys. Dėl šios priežasties VU bendruomenės nariams suteikiama galimybė naudotis „NordPass Premium“ (https://nordpass.com/plans/) slaptažodžių tvarkyklės licencija.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku