Untitled design 13 copy copy„Teleperformance LT“ yra įsteigęs vardines stipendijas Vilniaus universiteto Filologijos fakulteto studentams, studijuojantiems Skandinavistikos (švedų kalbos) studijų programoje, Skandinavistikos (švedų ir suomių kalbų) studijų programoje, Šiaurės Europos kalbų ir kultūrų: skandinavistikos (švedų) studijų programoje, ir Kauno fakulteto studentams, studijuojantiems Anglų ir kitos užsienio kalbos (švedų kalbos) studijų programoje, už geriausius rudens semestro studijų rezultatus bei motyvaciją studijuoti pasirinktoje studijų programoje.

Kviečiame Kauno fakulteto Anglų ir kitos užsienio kalbos (švedų kalbos) studijų programos 2, 3 ir 4 kurso studentus pretenduoti į „Teleperformance LT“ stipendiją už geriausius rudens semestro studijų rezultatus bei motyvaciją studijuoti pasirinktoje studijų programoje.

Vienos stipendijos dydis – 500 Eur (penki šimtai eurų). Iš viso skiriama dvylika stipendijų: dešimt stipendijų – Filologijos fakulteto studentams, dvi stipendijos – Kauno fakulteto studentams.

 

Pretenduoti į Stipendiją gali neturintys skolų ir (ar) akademinių skolų Anglų ir kitos užsienio kalbos (švedų kalbos) studijų programos studentai, kurių rudens studijų semestro rezultatų vidurkis yra ne žemesnis nei 8 (aštuoni) balai.

Norintys pretenduoti į minėtą stipendiją iki 2024 m. kovo 1 d. Kauno fakulteto Studijų skyriui e.studentas sistemoje (https://is.vu.lt/) pateikia „Laisvos formos prašymą“.

Prašome susipažinti su „TELEPERFORMANCE LT“ vardinės stipendijos  „Už geriausius rudens semestro studijų rezultatus“ skyrimo nuostatais.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku