LT VCA x VU kursas 4Lietuvos privataus ir rizikos kapitalo asociacija (LT VCA) kartu su Vilniaus universitetu (VU) antrus metus iš eilės VU studentams, alumnams bei visiems ekosistemos žaidėjams organizuoja kursą „Breaking into the Finance World: Private Equity and Venture Capital“.
Kurso tikslas – susipažinti su privataus ir rizikos kapitalo industrija. Septynių paskaitų kursas orientuotas į studentus ir ne tik, ateityje planuojančius kurti verslą, vystyti novatoriškas idėjas ar žengti į finansų pasaulį. Kurso metu dalyviai gilinsis į teorinę medžiagą, kuri bus praturtinta realių investicinių atvejų analizėmis, atskleidžiančiomis investavimo sprendimų užkulisius.
Lektorių komandą sudaro aukšto lygio profesionalai, valdantys daugiau nei 2 milijardus eurų turto, ir atstovaujantys tokioms pirmaujančioms Baltijos rinkos investicinių fondų bendrovėms kaip „INVL“, „Practica Capital“, „FIRSTPICK“, „Contrarian Ventures“, „LitCapital“, „I Asset Management“, „Superia“, „Willgrow“ ir kt.
Baigus kursą ir sėkmingai išlaikius egzaminą, kiekvienas dalyvis baigiamojo renginio metu gaus industrijos pripažįstamą sertifikatą, kuris žymės pradžią jų kelionei privataus ir rizikos kapitalo pasaulyje.

Laikas ir trukmė
Kursas truks septynias savaites. Vyks kas savaitę nuo balandžio 10 d. iki gegužės 21 d.

Vieta
VU MKIC Konferencijų salė, Saulėtekio al. 5, Vilnius.

Kaina
Pilna bilieto kaina – 250 Eur. Perkant 5 bilietus ir daugiau taikoma 15 % nuolaida.
VU studentams taikoma 100 % nuolaida (0 Eur) (vietų skaičius ribotas, galima atranka).
VU alumnams taikoma 40% nuolaida (150 Eur), pateikus alumno kortelės numerį.

Registracija ir daugiau informacijos (kursas vyksta anglų kalba)
https://www.vca.lt/education

LT VCA x VU kursas 3

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku