Pradžia: 2023-02-10 09:00
Pabaiga: 2023-02-10 17:00

Reklamos šūkių konkursasVilniaus universiteto Kauno fakulteto Lietuvių filologijos ir reklamos studijų programos studentai kviečiami dalyvauti reklamos šūkio, skirto Lietuvių kalbos dienoms, konkurse.

„Lietuvių kalbos dienos“ organizuojamos nuo 2016 m., tai – daugybė vasario 16 – kovo 11 d. visoje Lietuvoje ir užsienyje vykstančių renginių. Lietuvių kalbos dienos prisideda prie lietuvių kalbos sklaidos Lietuvoje ir užsienyje, telkia užsienio lietuvių bendruomenes, stiprina lietuvių kalbos mokymosi motyvaciją ir Lietuvoje, ir užsienyje, didina lietuvių kalbos prestižą.

Konkurso tikslai:

  • kūrybiškai skatinti domėjimąsi lietuvių kalba;
  • stiprinti lietuvių kalbos  mokymosi motyvaciją;
  • skatinti studentų kūrybiškumą, išradingumą, komandinį darbą;
  • prisidėti prie „Lietuvių kalbos dienoms“ skirtų renginių.

Konkurso rengėjai – Vilniaus universiteto Kauno fakulteto Lietuvių filologijos ir reklamos programos dėstytojai.

Konkurso dalyviai – Lietuvių filologijos ir reklamos programos visų kursų studentai.

Konkurso sąlygos

1. Teikiami autoriniai tekstai lietuvių kalba.

2. Šūkius studentai gali teikti individualiai ar su komanda.

3. Kūriniai konkursui pateikiami Word formatu el. paštu šiuo adresu  nuo 2023 m. vasario 10 d. iki 2023 m. kovo 20 d.

4. Atskirame el. laiško priede Word formatu pateikiami šie duomenys:  autoriaus (-ių) vardas (-ai), pavardė (-ės), el. pastas.

5. Teikiant šūkį, turi būti aprašytas ir numatomas kontekstas, nurodomas žanras ar medija – garsinė, spausdintinė ar kt. reklama, paaiškinama šūkio intencija. Kūrinys gali būti iliustruotas.

6.  Konkurso dalyvis, pateikdamas kūrinį, patvirtina, kad kūrinio intelektinė nuosavybė priklauso jam ir nepažeidžia jokių tretiesiems asmenims priklausančių turtinių ir / ar asmeninių neturtinių teisių ar jau sudarytos sutarties.

7. Konkurso dalyviai sutinka leisti savo asmeninius duomenis naudoti tiek, kiek tai būtina konkursui įgyvendinti. Dalyviai sutinka, kad jų konkursiniai darbai būtų publikuojami viešai.

Vertinimas

1. Kūrinius vertina konkurso organizatorių sudaryta komisija.

2. Konkurso laimėtojai išrenkami balsų dauguma.

3. Vertinimo kriterijai:

  •    turinio naujumas, originalumas, aktualumas;
  •    raiškos savitumas.

Konkurso rezultatai bus paskelbti internetiniame VU KnF puslapyje, o laimėtojai informuoti asmeniškai 2023 m. kovo 31 d. Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti Vilniaus universiteto įsteigtais prizais ir padėkos raštais.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku