Pradžia: 2023-12-01 09:00
Pabaiga: 2023-12-01 16:00

lietuviskas copy copy2023 m. gruodžio 1 d. vyks jau 18-oji profesoriaus Vlado Gronsko tarptautinė mokslinė konferencija. Konferencija šiemet sugrįžta ir bus organizuojama gyvai Vilniaus universiteto Kauno fakultete Muitinės g. 8, Kaunas LT-44280. Tradiciškai konferencijos dalyviai turės galimybę išgirsti ne tik pranešimus konferencijos sekcijose, bet ir kviestinių svečių pranešimus.

Konferencijoje kviečiami dalyvauti magistrantai, doktorantai ir kiti tyrėjai, dirbantys socialinių mokslų ir taikomosios informatikos srityje, kad pasidalintų savo atradimais, skleistų mokslo idėjas bei turėtų galimybę užmegzti akademinius kontaktus svarbiausiame klasikiniame (visapusiškame) mokslo universitete Lietuvoje. Taip pat kviečiami dalyvauti ir moksleiviai, norintys pagilinti ekonomikos, finansų, vadybos, verslo administravimo, rinkodaros sričių žinias ir kuo anksčiau susipažinti su šių studijų bei mokslo subtilybėmis. 

Konferencija vyks 2023 m. gruodžio 1d.

Konferencijos kalba – anglų.

Norintys konferencijoje skaityti pranešimus ar juos išgirsti gyvai gali registruotis iki 2023 m. lapkričio 3 d.  Registracija čia.

Daugiau apie konferenciją skaitykite: 18-ji prof. V. Gronsko tarptautinė mokslinė konferencija.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku