Pradžia: 2024-02-14 14:00
Pabaiga: 2024-02-14 15:30

2024.02.14 Jurgio Šeflerio seminarasVilniaus universiteto Kauno fakulteto Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos institutas tęsia prof. Vlado K. Gronsko seminarus, skirtus darnaus valstybės vystymosi mišrios ekonomikos sąlygomis analizei.

Trisdešimt aštuntasis seminaras įvyks 2024 m. vasario14 d. 14.00 val. (VeGa auditorijoje Muitinės g. 8 ir per Microsoft Teams platformą). Jo tema: Pirkti ar palaukti, kaip investuoti neturint didelio kapitalo?

Seminarą ves privatus investuotojas, konsultantas, lektorius Jurgis Šefleris. Pažymėtina, kad lektorius taip pat yra Vilniaus universiteto Kauno fakulteto alumnas, prieš 31 metus šioje Alma Mater baigęs finansų studijas.

Dažnas svarsto, kad jei neturi didelio kiekio pinigų, tai galvoti apie investavimą į nekilnojamąjį turtą (NT) net neverta. Tačiau ar tai yra tiesa? Ar norint investuoti į NT iš tiesų reikia daug pinigų?

Į šį klausimą Jurgis Šefleris atsako paprastai: „Investuoti į NT, nebūtina turėti daug pinigų. Dar daugiau – investuoti į NT galima ir visai be pinigų. Ir jis nekalba apie iš banko ar kitų asmenų pasiskolintas lėšas. Tačiau kaip tai padaryti, ir ar galima to išmokti?“

Investavimo į NT paslaptimis lektorius su Jumis pasidalins seminare. (Neatsakytų klausimų nebūna).

Apie lektorių

Jurgis Šefleris šia tema parašė 12 straipsnių žurnale „Investuok“, paskelbė seriją straipsnių žurnaluose „Verslo Žinios“, „Structum“, „Kauno diena“, „Kur stoti“, skaitė paskaitas „Investuok akademijoje“, Lietuvos banko nekilnojamo turto konferencijose, Finansų ir kreditų valdymo asociacijos konferencijose, skaitė viešas paskaitas „Investuok“ mokymuose, KTU ekonomikos ir verslo fakultete, pravedė kelias dešimtis viešų paskaitų įvairiose įstaigose ir organizacijose, toliau bendradarbiauja su leidiniais „Investuok“, „Verslo Žinios“ ir kt.

Trumpai apie problematiką, kuri bus nagrinėjama seminare „Pirkti ar palaukti, kaip investuoti neturint didelio kapitalo?“

Pinigus visi mokame ir galime investuoti, tačiau pabandykite investuoti į NT be didelių pinigų, priimkite svarbius finansinius sprendimus. Pagalvokite, kaip jūsų mąstymas įtakoja jūsų gyvenimą? Kaip panaudoti energiją? Kokie yra jūsų lūkesčiai dabar ir po 10 metų? Kaip investuoti karo ir politinio nestabilumo, krizės metu? Ar dirbtinis intelektas gali sukelti NT krizę?

Organizatorių vardu prof. habil. dr. Remigijus Čiegis

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku