Pradžia: 2024-03-01 10:00
Pabaiga: 2024-03-01 17:00

2024.03.01 Moksleivių lituanistinė konferencijaVilniaus universiteto Kauno fakultetas kviečia dalyvauti respublikinėje bendrojo ugdymo mokyklų 9–12 (gimnazijų I–IV) klasių mokinių konferencijoje „Keičiasi pasaulis – keičiasi žmogus“. Konferenciją organizuoja VDU „Rasos“ gimnazija ir VU Kauno fakultetas.

Konferencijos tikslas – ugdyti mokinių pažinimo, kultūrinę ir komunikavimo kompetencijas, skatinti domėtis literatūros ir istorijos sąveika. 

Konferencija vyks 2023 m. kovo 1 d. (penktadienį) Vilniaus universitete, Muitinės g. 8, Kaune.

Į konferenciją kviečiame registruotis iki 2024 m. vasario 20 d. Registracijos nuoroda.

Konferencijos nuostatus galite atsisiųsti čia.

 

Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama. Nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti naudojami renginio viešinimui socialiniuose tinkluose, internetinėse svetainėse, spaudoje ir kt.

 

2024.02.26 Kaip parengti viešą pristatymąVasario 26 d. 17 val. VU Kauno fakulteto Kalbų, literatūros ir vertimo studijų instituto doktorantė jaunesnioji asistentė Domantė Vaišvylaitė kviečia besiruošiančius konferencijoje dalyvauti moksleivius į atvirą nuotolinę paskaitą „Kaip parengti viešą pristatymą". Nuoroda prisijungti į nuotolinę paskaitą. 

Paskaitoje bus aptartos būtinos mokslinių pranešimų dalys, pateiktos rekomendacijos dėl pasiruošimo, skaidrių apipavidalinimo. Bus aptartas tyrimo pristatymas, rezultatų ir išvadų pateikimas, paaiškintos tikslo, uždavinio, metodo, medžiagos ir kt. sąvokos. Paskaitos metu bus pateikiami tinkamų ir netinkamų pristatymų pavyzdžiai, aptariami galimi pavojai ir sklandaus kalbėjimo principai. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku