Pradžia: 2024-03-01 13:30
Pabaiga: 2024-03-01 14:30

2024.03.01 EY renginys tinklalapiuiKovo 1 d., penktadienį, 13:30 val. į VU Kauno fakulteto Liepų kiemelį įriedės „Party“ autobusas ir fakulteto socialinių partnerių „EY Lietuva“ specialistų komanda. Ekonomikos, vadybos, finansų programų bakalauro ir magistrantūros studentai kviečiami į nuotaikingą susitikimą.

Nepraleiskit progos susipažinti su įmone, laimėti įdomių prizų ir atrasti savo karjeros kryptį! Jus pasitiks smagi muzika ir laimės ratas, kuriuo galėsite išsukti prizą, smagią užduotėlę ar pokalbį su EY specialistu. Svečiai papasakos apie EY kultūrą, vertybes, įvairias karjeros ir mokymosi galimybes. Viską galėsite įamžinti nešiojama fotobūdele. Kad nesušaltumėte EY pavaišins jus kakava ir aromatingais blyneliais.

Išsisaugokit renginį kalendoriuje - pirmą pavasario dieną 13.30 val. „Party“ autobusas ir EY Lietuva komanda lauks jūsų fakulteto Liepų kiemelyje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku