Kiekvienas iš mūsų susiduriame su kultūra ir turime skirtingą nuomonę apie ją – vieniems patinka koncertai, kitiems parodos... Tačiau nedaugelis gali pasakyti, kokia yra kultūrinio renginio „virtuvė“, kas viską ne tik sugalvoja, bet ir organizuoja, ir kur viso  to išmokstama. Todėl Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto (VU KHF) pirmo kurso kultūros vadybos studentai jau pluša fakulteto Kūrybos inkubatoriuje, kad atsakytų į šiuos ir dar daugiau įvairių klausimų!

Šį kartą jie organizuoja savo studijų programą pristatantį renginį, kurį pavadino „Kultūros vadyba pro rakto skylutę“. Jo sumanytojai siekia visus besidominčius šia smagia veikla supažindinti su ja šiek tiek iš arčiau. Studentų tikslas –  parodyti, koks universalus, kūrybiškas yra kultūros vadybininkas ir ką jis iš tiesų veikia. Visi smalsaujantys galės  lyg pro rakto skylutę bent trumpai pasižvalgyti po šios specialybės užkulisius, o ne tik susidaryti nuomonę apie studijų programą pagal jos aprašymą interneto svetainėje ar reklaminiame lankstinuke.  Tad kviečiame pamatyti tai, ko dar nematėte!

Jau balandžio 23-osios rytą VU KHF Liepų kiemelyje bus galima pamatyti keliaujančios laiku, interaktyvios galerijos eksponatus, sukauptus per beveik 12 metų, kuriuos kultūros vadybos studijų programa gyvuoja Vilniaus universitete Kaune. Tad būk vienas iš pirmųjų: ateik, pamatyk ir sužinok, kas iš tiesų yra kultūros vadybininkas!
15 valandą į fakultetą (Muitinės g. 8) sugužės smalsių moksleivių būrys. Jie laukiami kultūros vadybininkų „antruosiuose namuose“ – Kūrybos inkubatoriuje. Čia jie galės išsamiai ištyrinėti kultūros vadybos studijų programą: užduoti klausimus, pabendrauti su jau studijuojančiais, pasirengusiais mielai pasidalinti savo įgyta patirtimi. Viską vainikuos įdomusis performansas, į kurį  kūrybingieji studentai įtrauks ir moksleivius, kad šie bent akimirkai  galėtų pasijusti tikrais kultūros vadybininkais.

Tad jeigu esi aktyvus, kūrybiškas, linksmas ir kupinas idėjų, jeigu visada mėgai ne tik dalyvauti, bet ir organizuoti renginius – balandžio 23 dieną nuo pat 11.15 val. esi laukiamas Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Liepų kiemelyje!

                                                Kultūros vadybos  pirmakursių vardu

                                                Saima Tūbaitė

Kas: Kultūros vadybininkų diena – „Kultūros vadyba pro rakto skylutę“!

Kur: Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Liepų kiemelyje! (Muitinės g. 8, Kaunas)

Kada: balandžio 23 d. 11.15 val.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku