liet. studijų mugės baneris3 page 0001Vilniaus universitetas (VU) kviečia dalyvauti virtualioje studijų mugėje. Kiekvienais metais vykstančioje mugėje dalyvaujantys VU Kauno fakulteto atstovai  pakonsultuos kiekvieną (asmeniškai ar grupėje), kuris dvejoja dėl studijų krypties pasirinkimo ir / ar nori suprasti daugiau apie konkrečioje studijų programoje dėstomus dalykus bei karjeros perspektyvas tiek universitete, tiek už jo ribų. Mielai apie studentišką gyvenimą papasakos draugiški ir aktyviai į universiteto veiklas įsitraukę Studentų atstovybės Kaune nariai. Pokalbio metu kylantys klausimai ir iškart gaunami atsakymai – efektyviausias ir greičiausias būdas suprasti, kokių žinių, kompetencijų galima įgyti universitete, kaip vyksta studijos ir kokiose veiklose dalyvauja fakulteto studentai. 

Registruotis į 2022 m. studijų mugę galite čia. Daugiau informacijos taip pat rasite Facebook’e.

Studijų mugės metu galima pasiklausyti 9-ių Kauno fakulteto dėstytojų paskaitų. Dalis jų – anglų kalba. Kviečiame pagilinti savo žinias, išgirsti dėstytojų balsus ir pasijusti Kauno fakulteto studentu jau studijų mugės metu!

Kauno fakulteto dėstytojų paskaitos:

 

Taip pat kviečiame pažiūrėti trumpą vaizdo filmuką, kaip rasti Kauno Fakulteto stendą.

 

Iki susitikimo virtualioje studijų mugėje!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku