Untitled design copyMokslo administravimo skyriaus komanda organizuoja jaunųjų Vilniaus universiteto mokslininkų bei Vilniaus universiteto doktorantų Idėjų mugę. Ji skirta tyrėjams, norintiems pristatyti savo mokslines idėjas ir apsikeisti naujovėmis. Arba tiems, kurie planuotų teikti paraišką 2024 m. konkursui Jaunųjų mokslininkų idėjų finansavimui (iš Mokslo skatinimo fondo lėšų).

Į mugę taip pat kviečiame ir doktorantų vadovus, mokslinių tyrimų grupių vadovus ir visus tuos, kurie norėtų išgirsti, ką veikia kitų padalinių jaunieji tyrėjai.

Idėjų mugės tikslas – skatinti tarpdalykinį bendradarbiavimą. Todėl visų jaunųjų tyrėjų, besiregistruojančių į idėjų mugę, prašome parengti ne ilgesnį kaip 5 min trukmės pristatymą apie atliekamus tyrimus arba apie idėją naujam tyrimui (raginame iš anksto apgalvoti, kokios pagalbos iš kitų padalinio jaunųjų tyrėjų reikėtų).

Mugės metu kviesime prisistatyti, skatinsime ryšių užmezgimą ir bendradarbiavimą.

Dalyvių skaičius ribotas.

Renginio data: 2023 m. lapkričio 28 d. (antradienis)
Renginio vieta: Universiteto Centriniai rūmai, Universiteto g. 3, 239 seminarų kambarys.
Renginio laikas: nuo 13:30 val. iki 16:30 val.
REGISTRACIJA iki 2023 m. lapkričio 20 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku