Dofe paveiksliukasGruodžio  17 d., ketvirtadienį 18.00–19.30 val. prof. J.Jablonskio auditorijoje bus pristatoma pasaulyje pirmaujanti jaunimo apdovanojimų programa The Duke of Edinburgh's International Award (DofE).

The Duke of Edinburgh's International Award (DofE) yra pasaulyje pirmaujanti jaunimo apdovanojimų programa, kurioje dalyvaudamas ir Tu gali:

  • patirti daugybę nuotykių,
  • susirasti draugų,
  • atrasti savo užslėptus talentus,
  • geriau pažinti save.

Siekdamas DofE apdovanojimo Tu gali kryptingai ugdyti įgūdžius, kurie jau ir taip yra tavo gyvenimo dalis arba gali pradėti užsiimti veikla, apie kurią anksčiau net nebuvai pagalvojęs. Dalyvaudamas programoje Tu pats išsikelsi savo tobulėjimo tikslus ir susiplanuosi veiklas, todėl neabejojame, kad tai Tau tikrai patiks!

Pabaigęs dalyvavimą programoje būsi apdovanotas tarptautiniu sertifikatu, kurį Tau iškilmingai įteiks Didžiosios Britanijos ambasadoje.

Daugiau apie DofE gali rast oficialioje programos svetainėjewww.dofe.lt.

Taigi, pradedama vykdyti DofE programa ir renkama pirma bronzos lygio grupė, kurią sudarys dalyviai nuo 18 iki 24 metų! Ir mes Tave kviečiame gruodžio 17 d., 18.00 val atvykti į gyvą pažintį su programos vadovu Tomu bei žygio vadovu Laimonu.

Būtina registracija:

 https://docs.google.com/forms/d/1hkxnS5luAS-bfBs-Bsuz_ZwXnRueQu-9bbi77jwJj-s/viewform

Daugiau informacijos apie renginį yra FB įvykyje „DofE programos pristatymas“ arba paspaudus ant šios nuorodos:

https://www.facebook.com/events/650292621740408/

KADA? KUR?

Data: gruodžio  17 d., ketvirtadienis

Laikas: 18:00 - 19:30

Vieta: VU Kauno Humanitarinis Fakultetas, Muitinės g. 8, Kaunas

Dalyvavimas – nemokamas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku