double succes 2017Tuo įsitikinęs  kovo 2 d. Vilniaus universitete Kaune  apsilankęs doc. dr. Sabahudin Hadžialić iš Tarptautinio Travniko universiteto (International University Travnik, IUT, Bosnija ir Hercegovina). Vizito metu  buvo aptarti jau 2017 metų rugsėjį startuosiančios tarptautinės magistro studijų programos Marketingas ir prekybos vadyba nuoseklaus koordinavimo klausimai. Būsimieji magistrantai studijuos anglų kalba, o studijos vyks tiek VU Kauno fakultete (VU KnF), tiek Travnike (IUT). Studentai iš Tarptautinio Travniko universiteto studijuos Lietuvoje  antrą ir ketvirtą semestrą, o siekiantys dvigubo rinkodaros diplomo lietuvaičiai antrą ir ketvirtą semestrą studijuos Bosnijoje ir Hercegovinoje.

 

double succes VU 2017Susitikime su tarptautinės Marketingo ir prekybos vadybos magistro studijų programos komiteto nariais jo pirmininkė doc. dr. Vilma Tamulienė (Verslo ekonomikos ir vadybos katedra, VU KnF) pažymėjo, kad būsimiems rinkodaros magistrams atsiveria naujos galimybės. Studijos dviejuose skirtingų šalių universitetuose suteikia daug galimybių: įgyjama gebėjimų suprasti tarptautinius ir tarpkultūrinius verslo bei rinkodaros aspektus, įgaunama įvairiapusės studijų užsienyje patirties, išmokstama orientuotis kitoje socialinėje aplinkoje ir adaptuotis prie kitokios kultūros ypatumų.   Marketingo ir prekybos vadybos magistro studijų programos komiteto nariai prof. Dalia Krikščiūnienė, doc. Asta Mikalauskienė ir doktorantas Giedrius Romeika  susitikime su doc. dr. Sabahudin Hadžialić tarėsi, kaip nuosekliai koordinuoti ir administruoti dvigubą diplomą suteikiančių studijų procesą. Dalyvaujant fakulteto reklamos specialistui Remigijui Ščerbauskui, kuris pristatė kelias rinkodaros komunikacijos alternatyvas, buvo svarstomos kryptingos naujos II pakopos studijų programos įvedimo į Lietuvos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinkas strategijos.

double succes vu kaunasStrateginiai ir taktiniai vadybiniai sprendimai, nuo kurių priklausys jungtinės Marketingo ir prekybos vadybos magistro studijų programos sėkmė, buvo aptarti doc. dr. Sabahudin Hadžialić susitikime su  Vilniaus universiteto Kauno fakulteto dekanu doc. dr. Kestučiu Driauniu bei prodekanais prof. dr. Jadvyga Krūminiene, doc.dr. Sauliumi Masteika ir prof. dr. Daiva Aliūkaite.

Su prof. dr. Sabahudin Hadžialić, IUT tarptautinių ryšių koordinatoriumi, susitiko ir  šiuo metu VU Kauno fakultete pagal Erasmus+ mobilumo programą studijuojančios Leyla Mušik ir Lamija Rizvić iš Tarptautinio Travniko universiteto Ekonomikos fakulteto. Studentės iš Bosnijos ir Hercegovinos jas paskatinusiam vykti studijuoti į Kauną prof. dr. Sabahudin Hadžialić sakė esančios patenkintos studijomis mūsų fakultete ir džiaugėsi įgyjama neįkainojama akademine patirtimi bei pažintimi su lietuvių kultūriniais ypatumais ne tik moksle, bet ir gyvenime.

Daugiau apie programą:

http://www.knf.vu.lt/aktualijos/studiju-ir-mokslo-naujienos/2047-vu-kaune-rinkodaros-magistrams-dvieju-europos-universitetu-diplomai

Verslo ekonomikos ir vadybos katedros informacija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku