Karantino metu – paskaitos nuotoliniu būdu

covid 19 vuVilniaus universitete imamasi prevencinių veiksmų dėl koronoviruso pandemijos plitimo. Todėl iki kovo 27 d. imtinai (su galimybe pratęsti) sustabdytas kontaktinis studijų procesas visuose Vilniaus universiteto akademiniuose padaliniuose.

 

Šiuo laikotarpiu VU Kauno fakultete užsiėmimai vyksta tik nuotoliniu būdu – paskaitos ir seminarai (taip pat laisvalaikio kolektyvų repeticijos) auditorijose nevyksta.

Prašome VU KnF dėstytojų organizuoti studijų procesą universiteto VMA aplinkoje vengiant tiesioginio kontakto su studentais. VU akademinius darbuotojams buvo siųstas ITPC el. laiškas su rekomendacijomis, kaip optimaliai panaudoti virtualios mokymo aplinkos galimybes bei nuorodomis į metodinę medžiagą dėstytojams, pradedantiems dirbti su nuotolinio mokymo ir vaizdo transliavimo platformomis – „Microsoft Teams“ programinės įrangos naudojimo vadovą nuotolinėms paskaitoms įrašyti ir transliuoti, skirtą dėstytojams.

Taip pat kviečiame peržiūrėti VU ITPC elektroninių mokymų technologijų eksperto dr.   Sauliaus Preidžio parengtą nuotolinę paskaitą „Vaizdo paskaitų transliavimas su MS Teams“. Joje sužinosite apie technines galimybes ir sprendimus organizuojant nuotolines (vaizdo) paskaitas studentams „Microsoft Teams“ platformoje ir kaip jas tinkamai įgyvendinti.

Mokomąją medžiagą galėsite peržiūrėti prisijungę prie savo paskyros.

Daugiau naudingos informacijos apie COVID-19 virusą galite rasti čia.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku