dekanasGerb. studentai, dėstytojai, VU KnF bendruomenės nariai,

sveikinu visus su mokslo metų pradžia. Pasaulis keičiasi, todėl ir studijas pradėsite kitaip nei įprasta, tačiau patikinu, kad Vilniaus universiteto studijų kokybei įtakos tai neturės. Visiems studentams sudarytos palankios sąlygos siekti mokslo aukštumų geriausiame universitete Lietuvoje, kuriame puoselėjama bendrystė ir skatinamas nuolatinis tobulėjimas.

Studijuodami Kauno fakultete Jūs pajusite stiprią bendruomeniškumo aurą, kuria mes didžiuojamės. Čia kiekvienas studentas iškart tampa mūsų bendruomenės dalimi, todėl yra vertinamas ir matomas.

Kauno fakultete Jūs pajusite inovatyvumo bei daug metų puoselėtos kultūros bendrystę: sutiksite Vilniaus universitetą garsinančių dėstytojų, surasite draugų, susipažinsite su naujausiais tyrimais atliktais jūsų pasirinktoje studijų srityje, ieškosite naujų mokymosi metodų ir, žinoma, augsite kaip asmenybės. Mūsų fakulteto dėstytojai skatins ir palaikys, todėl turėsite galimybes kurti, skleistis bei lavinti kritinį požiūrį į pasaulį. Nebijokite iššūkių, būkite smalsūs, iniciatyvūs ir drąsūs.

Vilniaus universitete Jūs kilsite į žvaigždes, vadinasi, ta kelionė bus kupina iššūkių, patirsite atradimo džiaugsmą ir, svarbiausia, įgysite žinių. Kaip teigė S. Jobsas, „kiekvienam būna toks jausmas, kai jis supranta, kad dabar yra tas momentas, kai jis keičia ateitį“. Pirmą žingsnį link to jausmo Jūs jau padarėte pasirinkdami savo Alma Mater. Dabar belieka tik eiti toliau, pasinaudokite universitete suteikiamomis galimybėmis ir pradėkite keisti pasaulį.

VU Kauno fakulteto dekanas doc. dr. Kęstutis Driaunys

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku