pav diplomu sventes kvietimui

2022 m. birželio 22 d. Kauno evangelikų liuteronų Švč. Trejybės bažnyčioje (Muitinės g. 8a) vyko diplomų įteikimo iškilmės.  

 

Diplomai įteikti:

  • bakalauro nuolatinių studijų programų Anglų ir kita užsienio kalba (švedų kalba), Audiovizualinis vertimas bei Lietuvių filologija ir reklama, Ekonomika ir vadyba, Finansų ir apskaitos taikomosios sistemos ir
    Programų sistemos
    absolventams;
  • ir magistro studijų programų Audiovizualinis vertimas, Viešojo diskurso lingvistika bei Lietuvių literatūra ir kūrybinis rašymas, Marketingas ir prekybos vadyba ir Tarptautinio verslo vadyba (anglų kalba) absolventams.

Linkime sėkmės tolimesniame gyvenimo kelyje! Tegul universiteto šūkis Iš čia kylama į žvaigždes lydi Jus kiekvieną dieną!

Dėkojame dėstytojams, absolventams bei šventės svečiams! Dalijamės iškilmių akimirkomis: (informuojame, kad nuotraukas galite atsisiųsti iki birželio 30 d.).

Nuotraukos (1)

Nuotraukos (2)

Nuotraukos (3)

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku