Dalyvaujame Vilniaus universiteto protesto akcijoje!

Neatsitraukdamas nuo savo ankstesnių reikalavimų skirti lėšas tiek akademinių, tiek neakademinių darbuotojų darbo užmokesčio didinimui, ir ne nuo rugsėjo, o jau nuo 2020 m. sausio mėnesio bei siekdamas, kad Lietuvos valdančiųjų požiūris į aukštąjį mokslą esmingai keistųsi,Vilniaus universitetas tęsia protestą ir gruodžio 5-6 dienomis laikinai stabdo savo veiklą.

http://naujienos.vu.lt/vyriausybei-neigyvendinant-pazadu-vilniaus-universitetas-stabdo-veikla/

VU Kauno fakulteto administracija primena, kad visiems VU darbuotojams (išskyrus aptarnausiančius vyksiančius renginius) šias dvi dienas rektoriaus įsakymu (2019-12-03 Nr. R-606) yra suteikiamas laisvas mokamas laikas.

Todėl prašome akademinį ir neakademinį personalą bei studentus šiomis dienomis nevykti į fakultetą, kuris bus uždarytas, kaip ir visi kiti universiteto miesteliai (nevyks paskaitos, nebus vykdoma mokslinė veikla, nedirbs VU centrinė administracija ir padalinių administracijos, universiteto ansamblis bus nepasiekiamas turistams, neveiks Vilniaus universiteto (taip pat ir Kauno fakulteto) biblioteka).

Gruodžio 5 d. VU Kauno fakultete vyks tik iš anksto suplanuota Prof. V. Gronsko tarptautinė mokslinė konferencija.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku