VU Kauno fakultete startuoja naujas projektas – „Marketingo ir IKT ateities kompetencijų gairės“

network 4478141 1920Šių metų lapkričio mėn. Vilniaus universitetas kartu partneriais iš Portugalijos, Rumunijos, Lietuvos ir Latvijos pradėjo įgyvendinti tarptautinį Erasmus+ programos „Marketingo ir IKT ateities kompetencijų gairės“ FuseIT projektą. Projektą koordinuoja Vilniaus universiteto Kauno fakulteto mokslininkai.

2019 m. gruodžio 11-12 dienomis vyks pirmasis projekto partnerių susitikimas, kurio metu koordinatorius pristatys įgyvendinimo planą ir kitą su projekto įgyvendinimu susijusią informaciją, bus aptariami ateinančio pusmečio darbai.

email 4284157 12801Projekto tikslas – išanalizuoti, sukurti ir įdiegti mokymo programą su e. mokymosi medžiaga, mišria mokymosi aplinka, IKT žinių ir įgūdžių įsivertinimu bei sertifikavimo sistema.

Projekto metu numatyta įgyvendinti šiuos uždavinius:

  • atlikti aukštojo mokslo gairių ir studijų analizę;
  • sukurti mokymo programą (angl. curriculum);
  • sukurti e. mokymosi medžiagą;
  • sukurti mokymosi-simuliacijos sistemą;
  • sukurti savianalizės ir žinių įvertinimo sistemą;
  • sukurti metodines gaires.

Pagrindiniai intelektiniai rezultatai yra susiję su rinkodara ir būsimomis kompetencijomis, į kuriuos bus įtraukti anksčiau paminėti intelektiniai produktai.

Projekto trukmė – 24 mėnesiai, projektas vyks iki 2021 m. spalio 31 d.

funded by the EU

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku