Prof. Vlado Gronsko tarptautinės mokslinės konferencijos dalyviai pritarė VU protestui

Foto 2Keturioliktoje prof. Vlado Gronsko tarptautinėje mokslinėje konferencijoje, kuri šių metų gruodžio 5 dieną vyko Vilniaus universiteto Kauno fakultete, dalyvavo 36 jaunieji mokslininkai ne tik iš Lietuvos mokslo institucijų (Vilniaus universiteto, Vytauto Didžiojo universiteto, Kauno technologijos universiteto, Lietuvos sporto universiteto, Klaipėdos universiteto), bet ir Latvijos, Bulgarijos bei Ukrainos universitetų. Visi konferencijos dalyviai išreiškė paramą gruodžio 5 – 6 dienomis vykusiai VU bendruomenės protesto akcijai „Paskutinis prioritetas“ ir solidarumą su teisėtus reikalavimus LR Vyriausybei keliančiais VU akademiniais ir neakademiniais darbuotojais bei studentais.

 

Foto3Apie šios akcijos priežastis tądien streiko režimu veikusiame VU Kauno fakultete vykusios konferencijos dalyviams kalbėjo VU KnF Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto direktorius dr. Giedrius Romeika, o profesorius Remigijus Čiegis papasakojo apie profesorių Vladą Gronską, kurio garbei Vilniaus universitete Kaune jau 14 kartą rengiama jaunųjų mokslininkų – doktorantų, magistrantų ir kitų tyrėjų – konferencija.

Daugiau apie konferenciją: https://www.knf.vu.lt/gronsko-tarptautine-konferencija

 

 

 

 

Foto1

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku