Kibernetinio saugumo specialistai iš VU Kauno fakulteto – į pagalbą dirbantiems iš namų

VU kibernetinio saugumo rekomendacijos Kovo 23 – 29 dienomis Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje, vyksta kasmetinės akcijos Skaitmeninė savaitė (angl. ALL DIGITAL Week) renginiai. Šiemet šios skaitmeninę įtrauktį ugdančios akcijos www.alldigitalweek.eu tikslas – atkreipti gyventojų dėmesį į IT kompetencijų įgūdžių svarbą tiek darbe, tiek kasdieniame gyvenime.

Pasauliui bandant gyventi ir dirbti ypatingu režimu koronoviruso pandemijos sąlygomis kibernetinio saugumo specialistai iš VU Kauno fakulteto (VU KnF), kur rengiami kvalifikuoti informacinių sistemų ir kibernetinio saugumo specialistai (Informacijos sistemos ir kibernetinė sauga), operatyviai reaguoja į aktualijas. VU KnF kibernetinio saugumo tyrimų grupė parengė kibernetinio saugumo rekomendacijas iš namų dirbantiems darbdaviams ir darbuotojams. Rekomendacijų autoriai įsitikinę, kad jos padės IT vartotojams saugiau naudoti programinę įrangą ir komunikacijos kanalus, užtikrinant sklandų ir saugų darbą iš namų.

Likime namuose, būkime sveiki ir saugūs!

VU Kauno fakulteto

Kibernetinio saugumo tyrimų grupė 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku