Praktinius kūrybiškumo lyderystėje mokymus VU Kauno fakultete ves organizacinės elgsenos ekspertas iš Londono

hotham2019 m. spalio 18-19 dienomis VU Kauno fakultete viešės profesorius Clive Holtham iš Londono City universiteto (City University London) Kaso verslo mokyklos (Cass Business School), kuris studijų programos Meno vadyba studentėms ves dvejas dirbtuves kūrybiškumo ugdymo tema (žr. dirbtuvių anotacijas žemiau).

Kūrybiškai mokytis lyderystės kviečiami net tik studijuojantys meno vadybą

Nors svečio medžiaga bus anglų kalba, darbas grupėse ir rezultatų pristatymai vyks lietuvių kalba. Užsiėmimuose kviečiami dalyvauti ir kitų programų atstovai – studentai ir dėstytojai, prieš tai apie savo dalyvavimą iki spalio 16 d. el. paštu pranešę doc. Ramintai Pučėtaitei (). Dalyvių skaičius ribotas!

  • Spalio 18 d. dirbtuvės Reflective Journaling for effective leadership vyks 13.45-17.00 val. Vaizdo konferencijų studijoje (VU KnF IV korp., IV a. , Muitinės g. 12, Kaunas).

Šio užsiėmimo metu rašysite reflektyvų dienoraštį ir išmoksite jį efektyviai naudoti tobulinant savo lyderystės gebėjimus. Užsiėmimas grindžiamas ilgamete prof. C. Holtman lyderių konsultavimo ir ugdymo pagal reflektyvaus dienoraščio rašymo metodą patirtimi.

  • Spalio 19 d. dirbtuvės Image, metaphor and innovation for leadership vyks 9.00-14.00 val. Vaizdo konferencijų studijoje.

Šio užsiėmimo metu įsitrauksite į grupines ir individualiu darbu grindžiamas veiklas, kurios buvo sukurtos lyderių ugdymo programoms Cass verslo mokykloje. Užsiėmimų išskirtinumas – tai meno metodų naudojimas vadybos ir lyderystės praktikoms tobulinti. Jie padeda dalyviams atsisakyti tradicinių XX a. vadybos klišių ir pasirengti lyderystės iššūkiams XXI amžiuje. 

Apie profesorių Clive Holtham

https://www.cass.city.ac.uk/faculties-and-research/experts/clive-holtham

Clive Holtham nuo 1988 m. yra informacijos vadybos profesorius Londono City universiteto Cass verslo mokykloje, o nuo 2002 m. vadovauja Cass mokymosi laboratorijai. Savo užsiėmimuose jis kūrybiškai panaudoja žinias iš  apskaitos, technologijų ir sisteminio mąstymo sričių, jungdamas jas su meno iniciatyvomis ir pritaikydamas šį derinį organizacijų vadybos praktikoms ir tyrimams.

Nuo 2005 m. prof. C. Holtham veda pasirenkamą modulį „Vadybos menas“ vadovų magistrantūros programoje, kurio metu verslo temos analizuojamos iš įvairių vaizduojamojo meno kūrinių perspektyvos. Profesorius yra vienas iš City universiteto Kūrybiškumo profesinėje praktikoje centro įkūrėjų ir inovatyvios magistro studijų programos „Inovacija, kūrybiškumas ir lyderystė“ (veikia nuo 2008 m.) vadovų. Daugiau informacijos: https://www.cass.city.ac.uk/faculties-and-research/centres/creativity

2017-2019 m. Cass verslo mokykla koordinavo Anglijos meno tarybos finansuojamą lyderystės ugdymo projektą „Didinant atsparumą“ (Boosting Resilience: https://www.boostingresilience.net), kurio metu gebėjimus patobulino 25 aukščiausio lygio meno organizacijų vadovai. Užsiėmimų VU KnF metu bus naudojama šiame projekte sukurta medžiaga.

Profesorius C. Holtham pelnė tarptautinį pripažinimą – yra ekspertas-patarėjas e. mokymosi klausimais Europos parlamente, o 2003 m. buvo JK nacionalinio mokymo programos narys (https://www.heacademy.ac.uk/person/professor-clive-holtham). Jo veikla įvertinta apdovanojimais už inovatyvų mokymą: Cass verslo mokyklos prizu 2013 m. ir Tarptautinės organizacinės elgsenos vadybos draugijos prizu 2018 m.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku