Lietuvių filologai kviečia: išskleiskime sparnus su knyga!

100budu

Gruodžio 10 d. 15 val. VU KHF filologų klubas „Aš Pats“ kviečia į susitikimą X auditorijoje su žaidimų knygos „100 būdų, ką veikti, kai neturi, ką veikti“ autore Diana Jušmanovaite.

Šiuolaikinėje visuomenėje esame įpratę vertinti vaikus pagal itin griežtas etikos normas, todėl bet koks netinkamas jų elgesio pavyzdys skatina neigiamai vertinti visą jaunąją kartą. Žinoma, naujųjų technologijų amžiuje vaikai greitai keičiasi, tačiau ar prie šių pokyčių neprisidedame ir mes patys? Rašytojas C. Lasbury yra pasakęs: ,,Vaikams galime palikti tik du patvarius dalykus. Vienas – šaknys, kitas – sparnai“. Kitais žodžiais tariant, turėtume skirti jiems pakankamai dėmesio ir ugdyti tokias vertybes, kurių patys vėliau nesmerksime. Knyga yra viena iš galimybių, leidžianti vaikams prasmingai išskleisti savo sparnus. Labai džiugu, kad vaikams rašo ir VU KHF Lietuvių filologijos ir reklamos bakalaurė Diana Jušmanovaitė, šiais metais išleidusi žaidimų knygą  „100 būdų, ką veikti, kai neturi, ką veikti“.

Gruodžio 10 d. 15 val. fakultete (10 auditorija, Muitinės g. 12) svečiuosis pati knygos autorė ir leidyklos „Terra Publica“ projektų vadovė Kristina Rimkutė. Visus, besidominčius knygomis, leidyklos darbu ir praktikos perspektyvomis joje, maloniai kviečiame prisijungti prie jaukaus pašnekesio! Domėkimės, puoselėkime ir ugdykime tai, kas iš tiesų prasminga!

                                                                                                       VU KHF filologų klubas „Aš Pats“ 

100budu susitikimas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku